Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Paraschiv e aproape de transferul iernii din Liga 1: „Se negociază la preţ şi eu aştept să fiu căutat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 februarie 2023, 15:11

Daniel Paraschiv e aproape de transferul iernii din Liga 1: „Se negociază la preţ şi eu aştept să fiu căutat

Daniel Paraschiv e aproape de transferul iernii din Liga 1

Daniel Paraschiv, în meciul dintre Hermannstadt şi FCSB / Hepta

Daniel Paraschiv e aproape de transferul iernii din Liga 1. Jucătorul cu 10 goluri marcate pentru Hermannstadt a refuzat o ofertă de la Dinamo Kiev, dar sunt şanse mari să ajungă în Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din sursele Antena Sport, echipa cu care negociază sibienii este Fehervar, club aflat pe locul 8 în prima ligă din Ungaria, cu 20 de puncte obţinute după primele 18 etape.

Paraschiv, jucătorul cotat la 800.000 de euro, aşteaptă o mutare în Ungaria, încă din această iarnă. „Cred că încă se negociază la preţ”, anunţă chiar atacantul de 23 de ani.

Daniel Paraschiv e aproape de transferul iernii din Liga 1

„Cred că încă se negociază la preţ şi eu aştept să fiu căutat să aflu dacă se concretizează sau nu. Mai sunt aspecte de discutat, însă cred că ar fi un pas în faţă pentru mine.

Nu am refuzat echipa, nu l-am refuzat în niciun caz pe Mircea Lucescu, însă am refuzat contextul de acolo, care nu m-ar fi lăsat să mă gândesc în linişte la fotbal. Dacă nu era războiul, cu siguranţă aş fi mers, fiind vorba de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie şi de unul dintre cele mai mari cluburi din Est.

Reclamă

Dinamo Kiev este cu mult peste nivelul din Liga şi cu mult peste ce echipe avem în campionat”, a spus Daniel Paraschiv, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Paraschiv face sezonul vieţii la Hermannstadt. A înscris 10 goluri în această ediţie de campionat, tot atâtea câte au Denis Alibec (Farul) şi Sebastian Mailat (FC Botoşani). Numai Marko Dugandzic (15 goluri) şi Andrea Compagno (14 goluri) stau mai bine.

Paraschiv a debutat cu gol şi la echipa naţională. A atras astfel atenţia maghiarilor de la MOL Fehervar, care au făcut o propunere cu mult mai mică decât cea a lui Dinamo Kiev, mai exact 700.000 de euro. Au mai existat oferte pentru golgheterul sibienilor din Franţa, Italia, Belgia, dar şi de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Paraschiv a marcat la primul meci pentru naţionala României

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și