Închide meniul

Dănuţ Lupu, sincer cu Marius Şumudică, după ce Rapid a anunţat noul antrenor: „O să se supere pe mine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 17:10

Dănuţ Lupu, sincer cu Marius Şumudică, după ce Rapid a anunţat noul antrenor: „O să se supere pe mine

Dănuţ Lupu, sincer cu Marius Şumudică, după ce Rapid a anunţat noul antrenor

Dănuţ Lupu / Hepta

Dănuţ Lupu, sincer cu Marius Şumudică, după ce Rapid a anunţat noul antrenor. Fostul internaţional român a vorbit despre ultimele evenimente din Giuleşti şi a avut un mesaj pentru Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid, iar în locul său a fost adus Cristiano Bergodi. Marius Şumudică, antrenor liber de contract în acest moment, a dezvăluit recent că îşi doreşte foarte mult să conducă echipa la care a câştigat titlul ca jucător, dar în locul acestuia a fost preferat antrenorul italian.

Dănuţ Lupu, sincer cu Marius Şumudică, după ce Rapid a anunţat noul antrenor: „O să se supere pe mine”

Dănuţ Lupu nu crede că Rapid are forţa de a câştiga campionatul sezonul acesta, chiar şi în cazul în care Marius Şumudică ar fi venit în Giuleşti:

„Șumudică o să se supere pe mine, dar nu cred că era momentul să vină la Rapid. Eu cred că Rapid, încă, nu are forța necesară de a câștiga campionatul.

Nu cred că i-ar fi convenit lui Șumudică să vină undeva unde să termine pe locul 3 sau 4. Toată lumea își propune campionatul anul acesta. Poate peste un an va avea forța, dar, momentan, nu cred că poate să câștige campionatul.

Reclamă

Trebuie să ai o echipă omogenă, care să joace unu-doi ani împreună. Șumudică ce ar fi făcut, dacă nu ar fi câștigat campionatul? Nu cred că era momentul lui acum. Dacă avea contract în Arabia, îți spun eu că nu venea”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit playsport.ro.

Marius Şumudică anunţă că e gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo

Şumudică şi-a dorit să îl înlocuiască pe Adi Mutu, dar şefii clubului din Giuleşti l-au ales pe Cristiano Bergodi. Acum e pregătit să se lupte cu giuleştenii pentru titlu, de pe banca unei alte rivale.

Liber de contract, antrenorul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că a fost de două ori ofertat de Gigi Becali. I s-ar fi oferit sume uriaşe, dar a refuzat de fiecare dată. Acum, Şumudică aşteaptă un nou telefon de la patronul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi. Eu de două ori am refuzat o pălărie de bani de la domnul Gigi Becali, am plecat din oraş. În momentul ăsta pălăria aia se poate refuza în fes sau chipiu. Eu îmi doresc să fac performanţă şi lumea să fie mândră de mine. Eu când am văzut-o pe mama mea că plânge lângă mine, şi rar am văzut astfel de lucruri, nimic nu m-a mişcat mai mult şi am plecat pe străzi. M-am plimbat pe străzi. Promit solemn că sunt decis să rămân lângă familia mea. Îmi aştept rândul la oricare dintre primele clasate şi voi performa!

Mulţumesc suporterilor Rapidului, dar din momentul de faţă voi fi trup şi suflet pentru echipa pe care o voi antrena. Vreau să câştig campionatul şi o să îl câştig! N-o fac din mâhnire, din răzbunare. Am fost tânăr, nu am ştiut să îmi duc cariera pe drumul pe care trebuia. Mi-am pierdut credibilitatea la alţi oameni de fotbal. Din momentul de faţă, Şumudică s-a schimbat! Pot să fac performanţă la orice alt club, inclusiv FCSB! A treia oară, dacă va exista această şansă, mă duc cu inima deschisă. Mă duc şi la FCSB, şi la Dinamo, şi la Craiova„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și