Închide meniul

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea! Ce a spus despre acea fază şi despre cea a penalty-ului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:33

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea! Ce a spus despre acea fază şi despre cea a penalty-ului!

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea!

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea la interviul de după finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul a primit cartonaşul galben în minutul 71 al partidei, la scorul de 2-0 pentru „roş-albaştri”. Olaru a criticat decizia, susţinând că nu trebuia să vadă acel cartonaş.

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea!

Nu ştiu ce am avut (n.r: peste Universitatea Craiova). Cred că am făcut o partidă bună. Mai puţin în prima repriză, dar, totuşi, am avut câteva situaţii şi în prima repriză.

Am reuşit să marcăm chiar înainte de pauză şi asta ne-a ajutat.

(n.r.: despre faza henţului din careul oltenilor din prelungirile primei reprize) Am văzut henţul, dar nu eram chiar sigur. Mă bucur că s-a dictat şi că am marcat şi mi-am ajutat partida.

Reclamă

(n.r.: despre momentul în care a primit galbenul ce i-a adus suspendarea pentru meciul cu Farul) Sunt supărat pe Bîrsan, nu pe mine! El mi-a dat galben. Trebuia să-i dea lui Mitriță pentru simulare, nu mie. N-a fost meritat cartonaşul.

„Cel mai important e că nu primim gol”

(n.r.: despre dans, de unde a pornit) De la noi. Ne bucurăm că am reuşit să facem asta la ultimele meciuri.

Avem 2-3 jucători noi, trebuie să îi integrăm în grupul nostru. Avem un grup nou şi trebuie să o ducem până la capăt.

Reclamă 4 / 0/3

Marcăm destul de multe goluri, dar ce e cel mai important e că nu primim şi asta ne dă încredere pentru următoarele meciuri.

Mă gândesc să îmi ajut echipa şi să câştigăm şi următoarele meciuri”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Florinel Coman, despre accidentarea de la Craiova: „M-a călcat şmechereşte, dar nu e nimic grav!” Savuros despre duelul cu Hagi

Florinel Coman a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol fabulos cu Universitatea Craiova. Coman a marcat golul cu numărul 10 pentru el în acest sezon.

Olaru a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după ce Marcel Birsan a acordat cu ajutorul VAR lovitura de pedeapsă. Coman l-a majorat imediat după pauză, iar Miculescu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Bancu.

Florinel Coman a dat detalii despre momentul în care a fost înlocuit. Coman i-a liniştit pe fani şi a spus că nu e nimic grav.

Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua „Regelui”, se joacă de „Ziua Regelui”, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei”, a spus la digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalti acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Maldonado, Zajkov (Raul Silva 79), Badelj (J. Markovic 46) – Soiri, Al. Creţu, Al. Mitriţă, Căpăţînă (Mekvabishvili 46), N. Bancu – Cîmpanu (Koljic 57), Baiaram (Danciu 46). ANTRENOR: Ivailo Petev

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Şut, Lixandru (Baba Alhassan 69) – Al. Băluţă (Miculescu 83), Luis Phelipe (Oct. Popescu 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 77). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Badelj 1, Al. Mitriţă 5, N. Bancu 82 / Oct. Popescu 61, Olaru 72

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și