Închide meniul

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2024, 11:35

Reclamă
Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă

Darius Olaru, în timpul meciului cu Sparta Praga/ Profimedia

Darius Olaru este aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoar a Ligii Campionilor îl vrea pe căpitanul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSV Eindhoven este echipa care ar negocia pentru Darius Olaru. Olandezii ar fi făcut deja o primă ofertă pentru căpitanul celor de la FCSB. PSV Eidhoven au câşigat Cupa Campionilor în 1988.

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă

Conform gsp.ro, PSV Eindhoven ar fi oferit suma de 5 milioane de euro. Suma minimă pe care Becali e dispus să o accepte este de 6 milioane de euro. Becali a anunţat că are două oferte pentru Olaru. Una din Europa şi alta din Rusia. Olaru ar fi primul român care ajunge la Eindhoven după Ovidiu Stângă. Olaru poate juca direct în grupa Ligii Campionilor, acolo unde campioana Olandei este calificată direct.

Darius Olaru pleacă de la FCSB! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Atât am cerut pe el!”

Darius Olaru pleacă de la FCSB, după cum a anunţat Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce oferte a primit pentru căpitanul echipei sale.

Darius Olaru a fost aproape să se transfere de la FCSB şi în sezonul trecut. Campioana e aproape să mai piardă un jucător extrem de important, după despărţirea de Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a declarat că Darius Olaru are şanse mari să plece de la FCSB, după „dubla” cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Patronul campioanei a transmis că a primit două oferte pentru căpitanul roş-albaştrilor.

De asemenea, Becali a transmis că e dispus să-l vândă pe Darius Olaru pe suma de şase milioane de euro. Căpitanul campioanei ar putea ajunge în Rusia, în această vară. Latifundiarul din Pipera a vrut să-l convingă pe mijlocaş să rămână la FCSB, printr-o mărire de salariu, însă în cele din urmă, plecarea acestuia s-ar putea produce curând.

„Am oferte pe Olaru, Europa, Rusia. Cu şase milioane îl dau, am cerut opt, dar îl dau cu şase. (N.r. După meciul cu LASK Linz) După! Eu am vrut să-l ţin, dar nu pot să-i fac rău băiatului. Cu Coman ne calificam, dar m-am gândit că ia 2 milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:44

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

14:11

Ofertă de ultimă oră pentru Florin Niţă: „Va deveni clar în zilele următoare”

14:07

PAOK – Panserraikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise din Super Liga Greciei, în perioada 17-18 august

13:38

„M-am umilit de multe ori” Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia! Ce a spus despre viitorul său

13:33

EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB

13:15

Cătălina Axente, dezvăluiri despre coșmarul de la Jocurile Olimpice! Mesaj după accidentare: „Puteam rămâne paralizată!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și