Închide meniul

Darius Olaru, după FCSB – Dinamo 2-1: „De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine”. Ce mesaj a avut pentru Târnovanu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 0:19

Reclamă
Darius Olaru, după FCSB – Dinamo 2-1: „De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine. Ce mesaj a avut pentru Târnovanu

Darius Olaru, după FCSB - Dinamo 2-1

Darius Olaru, căpitanul lui FCSB / Hepta

Darius Olaru a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1. Căpitanul vicecampioanei României a avut a prestaţie perfectă în derby-ul cu Dinamo. Căpitanul echipei lui Elias Charalambous a marcat al doilea gol al partidei, cel care avea să se dovedească a fi decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat marele derby cu Dinamo. Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie de senzaţie. La doar câteva minute, Darius Olaru a marcat şi el cu un şut perfect la colţul lung.

Darius Olaru, după FCSB – Dinamo 2-1: „De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine”. Ce mesaj a avut pentru Târnovanu

La finalul partidei de pe Arcul de Triumf, căpitanul lui FCSB este încântat de startul foarte bun de sezon al echipei sale, chiar dacă a avut emoţii pe finalul meciului cu Dinamo. Olaru l-a încurajat şi pe Târnovanu, cel care a gafat la golul echipei lui Ovidiu Burcă, şi este convins că echipa va merge bine în acest sezon, atât în Liga 1, cât şi în Conference League:

„Cred eu că rămâne un derby, chiar dacă am jucat cu mai puţin spectatori. Am dat ceva emoţii la final şi trebuie să schimbăm asta. Am dominat jocul în prima repriză, am dominat jocul. Am reuşit să marchez primul gol din acest sezon şi să îmi ajut echipa în continuare. Eu am făcut două antrenamente săptămâna asta, poate am căzut şi puţin fizic. Ne doream să marcăm şi al treilea gol.

De vreo 3 ani nu am mai început atât de bine, dar apărut Covid-ul şi totul s-a dus. Avem un lot bun şi au venit jucători care ne ajută. La cât ne-a salvat el sezoanele trecute nu trebuie să fie supărat (n.r. Târnovanu). Trebuie să facem faţă pe mai multe fronturi. Cine va intra în campionat şi în Conference îşi va face treaba foarte bine”, a declarat Darius Olaru, la finalul meciului cu Dinamo, potrivit digisport.ro.

Reclamă

FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

Casetă tehnică a meciului FCSB – Dinamo

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Radaslavescu 90+5), Şut, Olaru (Edjouma 71) – Miculescu (Cordea 46), Al. Băluţă (Compagno 46), Fl. Coman (Ovidiu Popescu 77). ANTRENOR: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO: Golubovic – De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali (Costin 64), Larrucea, Iglesias (Goncalo Gregorio 59), N. Roşu – Bani (Politic 59), Hakim Abdallah (Ţîră 82). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Dawa 20, Edjouma 80, Compagno 90+1 / R. Grigore 27, Larrucea 33

Arbitri: Sebastian Colţescu – Mihai Marius Marica, Adrian Popescu – Andrei Antonie

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și