Închide meniul

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi: „În iarnă pleacă pe bani buni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 12:29

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi: „În iarnă pleacă pe bani buni

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru, în timpul unui meci / Hepta

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Reclamă

Ce a spus Darius Olaru despre oferta de 5 milioane de euro

Darius Olaru a oferit primele declaraţii, după oferta de 5 milioane de euro, primită din Golf.

Mijlocaşul de la FCSB mărturiseşte că este 100% concentrat pe ceea ce are de făcut la echipă, şi este nemulţumit după remiza de pe Arena Naţională, cu U Cluj.

„Nu ştiu, am văzut şi eu în presă. Eu ştiam doar că am meci în această seară şi voiam să câştig. Ce va fi pe viitor, nu ştiu să vă zic, eu deocamdată sunt aici şi dau totul pentru culorile roş-albastre. Sunt focusat aici şi îmi doresc să dau totul pentru echipă”, a declarat Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Darius Olaru e cotat la 5.5 milioane de euro
  • Olaru putea pleca de la FCSB pe 5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și