Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 13:33

Reclamă
Darius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!

Darius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: "Un stadion plin!"

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia Images

Darius Olaru este pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Roș-albaștrii au câștigat matematic Liga 1 și sunt gata să petreacă alături de fani, pe Arena Națională. Jucătorii lui Elias Charalambous vor primi medalii la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul FCSB-ului așteaptă ca suporterii să ia cu asalt cel mai mare stadion din țară. S-au vândut deja peste 40.000 de bilete și e de așteptat ca derby-ul să se dispute cu „casa închisă”.

Darius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului

Olaru este fericit că a reușit să îi facă fericiți pe ultrașii echipei lui Gigi Becali, care așteptau de 9 ani titlul.

Se anunță stadionul plin, îi așteptăm (n.r. pe fani). Noi le-am oferit motivul acesta să vină lângă noi.

(Cât de mult au contribuit fanii la câștigarea titlului?) Au contribuit foarte mult, pentru că au venit lângă noi, chiar dacă în anii trecuți nu le-am oferit ce și-au dorit„, a declarat Darius Olaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Darius Olaru a făcut un sezon grozav în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul de 26 de ai a înscris 15 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat. Este al doilea cel mai bun marcator al liderului, după Florinel Coman.

Până să joace cu CFR Cluj, roș-albaștrii au derby în Bănie cu Universitatea Craiova. Disputa va fi luni, de la ora 21:00, tot în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2. Acesta a suferit o lovitură la mână și a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă Charalambous le-a dat acum o veste uriașă fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a recuperat rapid și că va reveni în lotul FCSB-ului la partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

Chiricheș este fantastic. V-am spus că a decis să facă o operație, s-a întors și mâine va fi cu noi. E un caracter pe care îl găsești greu în fotbal. Va fi mâine cu noi.

O să folosim toți jucătorii pe care îi avem pregătiți. Vom încerca să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Chiar dacă roș-albaștrii sunt campioni, partida are o miză uriașă pentru oltenii lui Costel Gâlcă. Oltenii se luptă pentu locul al 2-lea, care duce în preliminariile UEFA Conference League.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și