Închide meniul

Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 23:07

Reclamă
Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule! Faza care l-a scos din minţi

Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: "Băi, prostule!" Faza care l-a scos din minţi

Darius Olaru, în momentul în care îl jigneşte pe central / captura digisport.ro

Darius Olaru a avut o răbufnire uluitoare la adresa arbitrului central al meciului Universitatea Craiova – FCSB. În minutul 73 al partidei, centralul Rareș Vidican nu a văzut un fault în careu comis de Lyes Houri asupra lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după ce i s-a atras atenţia din camera VAR să urmărească faza pe ecran.

Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi

Pe buzele lui Darius Olaru s-a putut citi cum îi transmitea ”Băi, prostule!” centralului Vidican.

Vezi aici momentul în care Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule” centralului Vidican

Darius Olaru a executat lovitura de la 11 metri, dar a ratat-o. Balonul trimis de căpitanul FCSB-ului de la punctul cu var a lovit bara, apoi s-a dus peste poartă.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat 2-0. Oltenii s-au distrat cu ocaziile, în timp ce FCSB a avut cea mai mare şansă de a marca la penalty-ul ratat de Darius Olaru.

Universitatea Craiova: Popescu, Căpățînă, Zajkov, Da Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Houri, Danciu, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazăr, Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Barbu, Bană, Mitriță, Blesa

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Costel Gâlcă

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Lixandru, Antwi – Alhassan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Băluță, Miculescu

Rezerve: Udrea, Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Pandele, Chiricheș, Toma, Radaslavescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous a anunţat revenirea lui Chiricheş înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Chiricheș s-a accidentat în meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2. Acesta a suferit o lovitură la mână și a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă Charalambous le-a dat acum o veste uriașă fanilor.

Tehnicianul campioanei a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a recuperat rapid și că va reveni în lotul FCSB-ului la partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

”Chiri este fantastic. V-am spus că a decis să facă o operație, s-a întors și mâine (n.r. – luni) va fi cu noi. E un caracter pe care îl găsești greu în fotbal. Va fi mâine cu noi. O să folosim toți jucătorii pe care îi avem pregătiți. Vom încerca să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Rafa Mujica, care a făcut spectacol la Arouca, în AntenaPLAY, s-ar fi înțeles deja cu șeicii unei formații qatareze.

În actualul sezon de Liga Portugal, Rafa Mujica a adunat 36 de meciuri, 23 de goluri și 4 pase decisive pentru Arouca. Acesta pleacă din Liga Portugal și își lasă echipa pe poziția a 7-a. Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Portugalia, Rafa Mujica a ajuns la un acord total cu Al-Sadd. Acesta urmează să semneze contractul după ce va trece de vizita medicală, care ar fi fost deja programată.

Mai mult de atât, jurnaliștii lusitani l-au surprins pe Mujica pe aeroport, în timp ce își aștepta zborul spre Qatar.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și