Închide meniul

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 0:26

Reclamă
Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB - Poli Iaşi 0-1

Darius Olaru / Profimedia

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Basarab Panduru a văzut imaginile care au fost analizate în direct și l-a făcut praf pe căpitanul de la FCSB. De asemenea, și Mihai Bordeianu a explicat ce s-a întâmplat la momentul eliminării lui Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bordeianu a fost faultat dur de Darius Olaru în minutul 32 al partidei de pe Stadionul „Steaua”. Acesta a explicat, la finalul partidei, că nu a înțeles de ce căpitanul campioanei a avut o reacție incredibilă și a sugerat că nu a existat niciun contact între cei doi.

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1

„Nu ştiu ce a vrut să facă, voi aveţi imaginile din timpul meciului. Eu chiar am simţit intenţie, s-a pus direct să mă lovească. În ultimul meci, când am pierdut aici, a avut la fel o intrare care putea să fie cu final tragic. Atunci s-a dat galben, acum roşu. El spunea că nu mi-a făcut nimic, că de ce plâng”, a spus Mihai Bordeianu.

Basarab Panduru a văzut, direct din studio, imaginile cu momentul în care Olaru l-a faultat pe Bordeianu. De asemenea, la TV au fost redate și cadre cu momentul în care Darius Olaru mergea la cabine.

Căpitanul roș-albaștrilor a rostit cuvinte greu de reprodus, fiind nemulțumit de o pasă pe care a primit-o de la Adrian Șut, înainte de momentul eliminării.

Reclamă
Reclamă 4

După ce a analizat imaginile, dar și înjurăturile lui Olaru și ieșirea la adresa lui Șut, Basarab Panduru a avut un discurs dur:

„Nu cred că e meci pierdut de Olaru, dar a făcut o mare prostie. Chiar dacă era 1-0. FCSB putea să facă ceva 11 la 11. Mi s-a părut că și în repriza a 2-a FCSB a încercat să joace.

Olaru a făcut o mare prostie. Nu știu ce e asta, nu știu unde a văzut asta. Eu nu am mai văzut așa ceva. Nu știu ce a avut în cap. S-a dus în cea mai mare viteză la adversar, spunea că nu e nimic. Nu știu ce a fost în capul lui”, a spus Basarab Panduru, la primasport.ro.

Reclamă

Darius Olaru, nervi şi frustrare în FCSB – Poli Iaşi!

Darius Olaru a avut o criză de nervi şi de frustrare în meciul FCSB – Poli Iaşi, din etapa a 6-a a Ligii 1. Căpitanul campioanei României a fost eliminat după numai 35 de minute, după un gest care nu îi face cinste.

Olaru a avut o intervenţie dură la Bordeianu şi i-a lăsat urme de crampoane pe picior. Jucătorul lui Poli Iaşi a avut nevoie de intervenţia medicilor, moment în care mijlocaşul FCSB-ului a cedat. „Ridică-te„, i-a strigat căpitanul roş-albaştrilor.

Darius Olaru era extrem de nervos, mai ales după ce a primit cartonaş galben de la Ionuţ Coza i-a arătat cartonaş galben. A intervenit apoi VAR-ul, iar „centralul” partidei a fost chemat să revadă faza.

Ionuţ Coza a decis să îşi schimbe decizia şi să îi acorde direct cartonaş roşu lui Darius Olaru. Acesta a ieşit furios de pe teren şi a plecat spre vestiare. În ultimele zile au tot apărut zvonuri că Olaru este aproape de un transfer şi că va pleca pe 5 milioane de euro.

FCSB, învinsă de Poli Iaşi în Ghencea

În Ghencea, FCSB a controlat primul sfert de oră al partidei cu Poli Iaşi, dar nu a avut nici o ocazie remarcabilă. Târnovanu a intervenit la şutul lui Samayoa, din minutul 19, iar după trei minute Marius Ştefănescu a fost şi el aproape de gol. Golul a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. În minutul 32 Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Bordeianu şi bucureştenii au rămas în zece.

Gigi Becali a efectuat patru schimbări la pauză însă gazdele nu au reuşit să înscrie în partea secundă, ieşenii fiind aceia care au trimis în bară, în minutul 74, prin Alin Roman. Poli s-a impus cu 1-0 provocând surpriza, iar ieşenii sunt pe locul 8, cu 7 puncte, în vreme ce echipa campioană a României, FCSB, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

0:36

„Vom fi mai puternici!” Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

0:31

VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0

23:55 17 aug.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

23:52 17 aug.

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! A învins-o pe Stuttgart la penalty-uri

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu: „O să vorbesc şi eu de Pafos. E extraordinară” 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 „E haos în toate compartimentele, şi în conducere” Rapid, făcută praf înaintea derby-ului cu echipa lui Kopic: „Nu bate Dinamo”
Citește și