Închide meniul

Darius Olaru, savuros după ce Tavi Popescu i-a dat două pase de gol: „Le-a dat multora peste nas!” Ce a spus despre naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 23:59

Reclamă
Darius Olaru, savuros după ce Tavi Popescu i-a dat două pase de gol: „Le-a dat multora peste nas! Ce a spus despre naţională

Darius Olaru, după "dubla" din FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Darius Olaru a fost extrem de fericit după „dubla” din FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Elias Charalambous a tranşat derby-ul în prima repriză a derby-ului care s-a disputat în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut cel mai bun meci din acest sezon, în timp ce trupa lui Laurenţiu Reghecampf a fost de nerecunoscut. FCSB şi-a păstrat poziţia de lider în Liga 1. Olaru a mai spus că Octavian Popescu merita să fie convocat la naţionala de tineret a României şi că, prin prestaţia din derby, le-a dat multora peste nas.

Darius Olaru, după „dubla” din FCSB – Universitatea Craiova 3-0

„A fost o seară foarte bună pentru noi, am reuşit să ne facem jocul şi să câştigăm. Mă bucur că mi-a ieşit până acum, sper să continuăm pe acelaşi drum. Eu cred că mă antrenez la fel, munces la fel. Aşa a fost să nu am reuşite multe până acum. Sper să continui aşa şi să îmi ajut echipa. Am văzut că foarte multă lume o venea pe Craiova favorită. Am încercat să ne facem jocul nostru şi avem echipă bună. Era clar că cine va intra, o face bine.

A reuşit să dea două pase extraordinare. Eu cred că merita să fie convocat la naţionala U21. L-am simţit afectat, dar cred că a făcut o partidă bună şi le-a dat peste nas tuturor- Cred că şi meciul cu UTA am început bine. Mă bucur că azi am fost mai concreţi în faţa porţii. A făcut un meci foarte bun Compagno, merita să dea şi el un gol. Voi vedea dacă se va apela la mine, sper să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă vom obţine 6 puncte, cred că ne vom califica„, a spus Darius Olaru la digisport.ro, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Gazdele au început tare meciul din Ghencea şi Compagno a trimis în bara transversală în minutul 3. FCSB a deschis scorul în minutul 13, prin Darius Olaru, care a trimis la colţul scurt din pasa lui Octavian Popescu. Compagno a mai pus odată în pericol poarta oaspeţilor, în minutul 19, dar Lucian Popescu a reţinut. După numai două minute Radunovic a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a majorat diferenţa la 2-0. Bucureştenii au intrat însă la cabine cuun avantaj de trei goluri, Darius Olaru reuşind dubla cu un şut din careu.

Reclamă

În repriza secundă gazdele au mai avut ocazii, cea mai mare în minutul 90+4 – când Compagno a trimis pe lângă poartă, dar nu au mai forţat, iar craiovenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Târnovanu. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care, cu 18 puncte, revine în fruntea clasamentului Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și