Închide meniul

Darus Olaru, primele explicaţii după FCSB – Rapid 1-2: „Practic ne-am dat două autogoluri”. Ce a declarat căpitanul FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 22:49

Reclamă
Darus Olaru, primele explicaţii după FCSB – Rapid 1-2: „Practic ne-am dat două autogoluri. Ce a declarat căpitanul FCSB-ului

Darus Olaru, primele explicaţii după FCSB - Rapid 1-2

Darus Olaru, în timpul derby-ului de pe Arena Naţională / Hepta

Darus Olaru, primele explicaţii după derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Giuleştenii au răpus liderul şi au „aprins” lupta la titlu. Papeau şi Paul Iacob au marcat în poarta lui Ştefan Târnovanu. 40.563 de spectatori

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit de mai bine de un an. În septembrie 2023 a avut ultima dată o astfel de serie nefastă. Mai mult decât atât, roş-albaştrii riscă să piardă primul loc în Liga 1. CFR Cluj o poate depăşi pe echipa lui Gigi Becali, în cazul în care câştigă în deplasarea cu Hermannstadt.

Darus Olaru, primele explicaţii după FCSB – Rapid 1-2

A doua înfrângere. Cred eu că am avut un parcurs destul de bun până acum 4-5 etape. Până la urmă avem 2 înfrângeri în tur, nu e capăt de drum. Din păcate nu am reuşit să obţinem victoria în această seară.

Ne-au dat goluri din 2 greşeli, au aşteptat greşeala noastră. Nu şi-au creat ocazii. Practic, ne-am marcat două autogoluri. Am alergat după egalare, atât s-a putut.

Din păcate, dacă în anii precedenţi începeam rău campionatul, acum se pare că ne-am pierdut pe parcurs. Trebuie să muncim mai mult la antrenamente şi să arătăm altfel la meciuri. Deocamdată suntem… chiar dacă am făcut atât de mulţi paşi greşiţi, tot suntem pe primul loc. Trebuie să muncim mai mult şi vom avea şi rezultate.

Reclamă

Ei nu au greşit cât am greşit noi. În prima repriză au aşteptat greşeala noastră. După 2-0 era greu să alergăm după egalare. Atât am putut„, a declarat Darius Olaru la digisport.ro.

FCSB: Târnovanu – Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaşe galbene: Ov. Popescu 25, Pantea 33, Octavian Popescu 90+6 / Oaidă 35, Papeau 77, Cristiano Bergodi 90+5

Arbitri: Sebastian Colţescu – Sebastian Gheorghe, Daniel Mitruţi

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Ngezana, repriză de coşmar în FCSB – Rapid

Ngezana a avut o repriză de coşmar în FCSB – Rapid. Fundaşul sud-african a greşit la ambele goluri marcate de Rapid în prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională.

În minutul 39, fundaşul celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Borja Valle. Acesta i-a pasat lui Papeau, care a trecut fără nicio problema de 3 jucători de la FCSB: acelaşi Ngezana, Dawa şi Pantea.

În prelungirile primei reprize, Ngezana poate fi considerat vinovat pentru golul marcat de Paul Iacob. Acesta a reluat din voleu centrarea din corner al lui Borja Valle, după ce a scăpat din marcajul lui Ngezana.

Jayson Papeau, gol fabulos în FCSB – Rapid

Jayson Papeau a marcat un gol de senzaţie în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. Francezul de 27 de ani a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, după ce s-a distrat cu defensiva liderului.

Reclamă

În minutul 39, Ovidiu Popescu a trimis o minge greşită spre fundaşi, iar Alexandru Ioniţă a scăpat pe contraatac. Ngezana a gafat şi a căzut de lângă extrema Rapidului. Ioniţă i-a pasat în centru lui Papeau, care s-a distrat cu apărătorii FCSB-ului.

Papeau a ridiculizat defensiva roş-albaştrilor. Chiar dacă i-a avut în faţă pe Pantea, Dawa şi Ngezana, francezul a trecut printre ei şi a şutat la colţul scurt. Târnovanu a încercat să intervină, dar mingea i-a trecut printre mâini şi s-a oprit în poartă.

Jayson Papeau s-a bucurat alături de coechipieri şi a redus la tăcere cei 40.000 de fani ai FCSB-ului, aflaţi pe cel mai mare stadion din ţară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și