Închide meniul

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 23:14

Reclamă
David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul - Dinamo 1-1

Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei/ Captură Prima Sport

David Maftei a oferit prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1. Jucătorul echipei din Galați nu s-a ferit de cuvinte, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Oțelul și Dinamo a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida de la Galați a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

David Maftei a fost certat la margine de Dorinel Munteanu, în prima repriză a duelului cu Dinamo. Antrenorul de la Oțelul l-a luat de tricou pe jucător în timp ce îi reproșa anumite lucruri. Totuși, Maftei a transmis faptul că nu a avut niciun conflict cu tehnicianul său și că acesta i-a cerut să dea mai mult pe teren.

„Mi-a spus să fac mai mult, mai mult, știți cum este dânsul. Dar nu a fost nimic. Te ține în priză, 90 de minute ești foarte concentrat, 90 de minute, ne simțim foarte bine.

Am făcut o primă repriză foarte bună, și a doua. Am venit cu centrări, ne-am creat ocazii. Din păcate, un 1-1 și asta este.

Reclamă
Reclamă

Fundaș dreapta, stânga, cred că e același lucru, nu e nicio diferență. Noi muncim foarte foarte mult.”, a spus David Maftei, la digisport.ro.

Dorinel Munteanu „a luat foc” în Oţelul – Dinamo

Dorinel Munteanu „a luat foc” în duelul dintre Oţelul şi Dinamo. Antrenorul gălăţenilor nu a mai ţinut cont de nimic şi şi-a luat de guler propriul jucător, în timpul partidei.

Oţelul a primit vizita „vecinei” de clasament Dinamo, în etapa a zecea din Liga 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

În minutul 33 al partidei, Dorinel Munteanu a făcut un gest scandalos. Antrenorul l-a luat de guler pe David Maftei, fundaşul de 20 de ani transferat de Oţelul de la Farul.

Maftei a avut „ghinionul” de a pierde greşi o minge în apropierea băncii tehnice a Oţelului. Dorinel Munteanu a intervenit imediat, fiind extrem de nervos, şi l-a avertizat pe fundaşul său. Fostul internaţional l-a luat de guler, fiind vizibil deranjat de greşeala comisă de jucător.

Jocul s-a reluat cu o aruncare de la margine pentru echipa lui Zeljko Kopic, iar David Maftei a continuat să joace, după „avertismentul” pe care a părut că l-a primit de la propriul său antrenor.

David Maftei a fost împrumutat de Farul la Oţelul în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă, a fost cedat de echipa lui Gică Hagi la Steaua, în Liga a 2-a.

În derby-ul de la Galaţi, Dinamo a fost echipa care a deschis scorul. Astrit Selmani a marcat din penalty în minutul 18. Cinci minute mai târziu, Oţelul a egalat prin Maciel.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și