Închide meniul

David Miculescu, prima reacţie după anunţul că va fi transferat de FCSB: „UTA nu m-a anunţat nimic!”. Care crede că sunt şansele să semneze cu Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 20:51

David Miculescu, prima reacţie după anunţul că va fi transferat de FCSB: „UTA nu m-a anunţat nimic!. Care crede că sunt şansele să semneze cu Gigi Becali

David Miculescu, prima reacţie după anunţul că va fi transferat de FCSB

David Miculescu, la un pas de FCSB / CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

David Miculescu a avut o primă reacţie, la finalul meciului FC Voluntari – UTA, scor 3-0, despre anunţul făcut de Gigi Becali că îl transferă la FCSB. Atacantul de 21 de ani ar urma să ajungă la vicecampioana României în schimbul a 1.7 milioane de euro, cât este clauza lui de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a explicat de ce a fost titular împotriva ilfovenilor, chiar dacă Gigi Becali i-ar fi cerut să nu joace pentru a nu risca o accidentare. Tânărul jucător a ţinut să asigure că oficialii clubului nu l-au anunţat nimic şi că, pentru moment, dă totul pentru UTA.

David Miculescu, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl transferă la FCSB

David Miculescu a recunoscut că îşi doreşte să joace miercuri, cu FCSB, în Conference League. A vorbit care sunt şansele de a se concretiza mutarea în timp util.

Bineînţeles, nu ne aşteptam că vom pierde. A fost un scor pe care nu ni l-am putut imagina. În deplasare am pierdut din nou. Am văzut şi eu discuţiile, ştirile, mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial.

Da, am văzut şi eu ce a zis Gigi Becali. Eu nu am văzut nimic. Clubul UTA încă nu m-a anunţat nimic oficial. Nu pot să vorbesc despre asta, cam atât.

Reclamă

Şansele sunt mari, vă daţi seama, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc de Steaua. Acum sunt supărat că am pierdut! Vă daţi seama, m-am apucat de fotbal să ajung la un nivel bun şi asta îmi doresc (n.r. dacă vrea să joace în Conference League cu FCSB)„, a declarat David Miculescu la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că va achita luni suma integrală. 1.7 milioane de euro este clauza lui Miculescu. Gigi Becali nu mai aşteaptă să primească banii pe Florin Tănase şi îşi doreşte să îl vadă pe Miculescu pe teren în Dunajska Streda – FCSB. Meciul din Conference League este programat miercuri.

Gigi Becali: „Îi plătesc clauza lui Miculescu”

Nu s-a făcut încă. Se face luni, când plătesc clauza. (Reporter: Deci trebuie să plătiţi clauza de 1.700.000 de euro) Păi dacă nu vor ăia de la UTA, atunci plătesc clauza şi gata, la revedere! Ce treabă am eu cu Tănase (n.r. dacă aşteaptă banii pe Florin Tănase)? Dacă eu hotărăsc ceva…. dacă vreau să cumpăr mere, stau să vând pere?

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine nu mă mai interesează cine deţine şi ce deţine. Eu când am plătit clauza să împartă banii cum vor, nu mă mai interesează. Eu plătesc 1.700.000 şi cine deţine e problema lor. Eu îi bag banii în cont şi îi atenţionez: ‘Ţi-am plătit clauza şi gata!’.

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și