Închide meniul

David Miculescu, pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a anunțat titular la debut: „Vreau să înscriu! Mă motivează”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 17:10

David Miculescu, pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a anunțat titular la debut: „Vreau să înscriu! Mă motivează

David Miculescu a semnat cu FCSB în acest sezon

David Miculescu, la Palatul lui Gigi Becali / as.ro

David Miculescu a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferința de presă susținută la Palatul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat pe tânărul jucător cu Robert Lewandowski, iar Miculescu e pus pe fapte mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu va fi titular în meciul cu Dunajska din turul trei preliminar din Conference League, programat peste doar două zile. Jucătorul venit de la UTA vrea să debuteze cu gol pentru vicecampioana României.

David Miculescu, pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a comparat cu Robert Lewandowski

Miculescu visează să cucerească titlul cu FCSB și speră sa ajungă și la naționala României.

„Pentru mine înseamnă un transfer foarte important, am ajuns la Steaua, la o echipă de titlu. Am puține emoții, am ajuns la Steaua, m-a îmbărbătat domnul Becali, e totul bine. Comparația cu Lewandowski mă motivează. A avut încredere în mine să mă aducă aici. Prefer și mijlocaș dreapta și atacant. Joc unde este nevoie. Vreau să ajung și la naționala mare, dar o luăm pas cu pas. Eu sunt foarte pregătit să debutez în meciul de Conference League, sper să înscriu, încă nu am apucat să vorbesc cu Dică. Cu Tavi Popescu mă înțeleg foarte bine, am jucat împreună când eram mici. Mă simt foarte motivat. Nimeni nu poate să-și permită acest transfer în România”, a spus David Miculescu, la conferința de presă.

Gigi Becali îi plăteşte clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro atacantului de 21 de ani. Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Reclamă

Astfel, Becali nu mai repetă situaţia cu Olimpiu Moruţan, pentru care este nevoit să îi plătească şi acum o sumă de bani lui Valeriu Iftime, după transferul jucătorului la Galatasaray.

Gigi Becali: „Începem cu David Miculescu, că e mai important!”

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB, la Palat. Latifundiarul din Pipera le-a spus reporterilor prezenți la conferința de presă că îl va prezenta prima oară pe David Miculescu, deoarece „este mai important, mai lovitură”.

Bogdan Rusu și David Miculescu au sosit în cursul zilei de luni la Palatul lui Gigi Becali pentru a fi prezentați oficial la FCSB, conform tradiției. În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad.

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și