Închide meniul

David Miculescu, „Rambo din Berceni”. „Știm ce înseamnă să fii acolo. Și prin dinți găsești noroi”

Dan Roșu Publicat: 12 decembrie 2022, 9:32

Reclamă
David Miculescu, „Rambo din Berceni. „Știm ce înseamnă să fii acolo. Și prin dinți găsești noroi

David Miculescu, "Rambo din Berceni".

David Miculescu, plin de noroi, la fel ca Stallone în Rambo / Colaj digisport.ro / youtube

David Miculescu este Rambo din Berceni. Jucătorul lui Gigi Becali de la FCSB a fost surprins plin de noroi pe faţă, după ce a scos penalty-ul din care roş-albaştrii au deschis scorul cu Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul în care Miculescu a fost surprins plin de noroi a adus aminte de scenele lui Sylvester Stallone din Rambo. Jucătorul venit pe 1.7 milioane de euro şi-a meritat banii în duelul cu Toni Petrea.

David Miculescu, „Rambo” din Berceni

Ilie Dumitrescu a fost întrebat dacă se antrena pe vremuri pe terenuri de acest gen, iar fostul mare internaţional nu a stat pe gânduri. „Noi ne-am antrenat și am și jucat pe astfel de terenuri. Știm ce înseamnă să fii acolo. Și prin dinți găsești noroi”, a replicat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Mihai Pintilii, noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru după lovitura horror

Mihai Pintilii a oferit noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru după ce aceștia s-au lovit reciproc în Chindia – FCSB 0-2. De asemenea, fostul mijlocaș s-a arătat încântat de victoria obținută de roș-albaștri.

Compagno și Olaru s-au lovit violent în debutul meciului și au rămas minute bune întinși pe gazon. Ambii fotbaliști au fost bandajați. Darius Olaru a fost urcat direct în ambulanță.

Reclamă

„Așteptăm răspunsul de la spital. Andrea e puțin mai grav. Îmi doresc să se facă bine. Sunt două pierderi importante. Băieții au jucat pentru Andrea și Olaru meciul ăsta”, a spus Mihai Pintilii.

Chindia – FCSB 0-2

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Mihai Pintilii și Leo Strizu au succese pe linie la conducerea roș-albaștrilor.

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și