Închide meniul

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 iulie 2024, 22:33

Reclamă
David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB - Oţelul!

Ratarea lui David Miculescu / captura digisport.ro

David Miculescu a avut o ratare monumentală în FCSB – Oţelul! În minutul 19, David Miculescu nu a reuşit să înscrie din doar câţiva metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul lui Oţelul Galaţi, Iustin Popescu, se afla pe jos, după ce respinsese un şut trimis de Luis Phelipe. Mingea a ajuns la Miculescu. Atacantul nu a reuşit să marcheze, chiar dacă avea toată poarta liberă. El a trimis în bară.

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul!

Miculescu a oferit o ratare cum se vede rar pe terenul de fotbal. După meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Gigi Becali a decis că Miculescu va fi titular la FCSB în centrul atacului.

„Nu pot să zic că am surclasat-o (n.r: pe Maccabi), dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca şi am luat un gol dintr-o greşeală a noastră. A fost mingea numai la noi, s-a jucat într-o singură parte. Părerea mea, suntem mult peste.

Reclamă
Reclamă 4

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, declara Gigi Becali, pentru primasport.ro.

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Campioana României a decis să menajeze mai mulţi jucători la meciul cu Oţelul.

Reclamă

Darius Olaru nu se află nici măcar în lot! Târnovanu, Radunovic, Marius Ştefănescu şi Alex Băluţă, care sunt titulari de drept la FCSB, se vor afla pe banca de rezerve.

Echipele de start la meciul FCSB – Oţelul 

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Antwi, Haruț, Chiricheș, Kiki- Lixandru, Alhassan – Phelipe, Edjouma, Musi – Miculescu
Rezerve: Târnovanu, Crețu, Pandele, Băluță, Daniel Popa, David Popa, Dawa, Ștefănescu, Panțîru, Baeten, Ngezana, Radunovic
Antrenor: Elias Charalambous

Oțelul(4-3-3): I. Popescu – Adăscăliței, Cisse, Stefanovic, Zhelev – Santos Lameira, Zivulic, Teles- Maciel, Cisotti, Tănasă
Rezerve: Kolarov, A. Pop, I. Neagu, Rus, Yabre, Chira, Gallo, Hofman, N. Roșu, Juric, Maftei, Duric
Antrenor: Dorinel Munteanu

Gigi Becali a anunţat că obiectivul principal al echipei sale în cupele europene este să ajungă în grupele Ligii Campionilor. FCSB îşi menajează mai mulţi titulari cu Oţelul pentru a-i avea proaspeţi la meciul retur cu Maccabi Tel Aviv. Maccabi Tel Aviv – FCSB, care se va disputa la Budapesta, va decide calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00.

Elias Charalambous a punctat la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Oţelul că vor fi schimbări în primul 11 al FCSB-ului pentru partida cu gălăţenii lui Dorinel Munteanu.

„Nu trebuie să ne confruntăm cu oboseala, avem un lot mare. Nu ne putem plânge de asta, avem un lot mare și mâine veți vedea multe schimbări. Cele două remize au trecut, nu mai putem face nimic”, declara Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și