Închide meniul

David Miculescu și-a decis viitorul! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat un nou contract cu UTA Arad

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 17:52

David Miculescu și-a decis viitorul! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat un nou contract cu UTA Arad

David Miculescu a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

David Miculescu și-a decis viitorul! Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad. Atacantul de 20 de ani va evolua la formația arădeană și în următoarele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a hotărât să continue la UTA. Tânărul atacant a semnat un nou contract, valabil pentru următoarele două sezoane.

David Miculescu a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad

Miculescu a fost urmărit intens de FCSB în ultimele luni. Gigi Becali chiar i-a făcut o ofertă, dar conducerea de la UTA a considerat că suma este prea mică. Și Rapid și-ar fi exprimat interesul față de internaționalul român de tineret. În cele din urmă, David Miculescu a decis să își continue aventura la UTA.

„David Miculescu rămâne jucătorul UTA-ei până în 2024!

Cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat astăzi un nou contract cu clubul nostru pe o perioadă de încă două sezoane.”, a anunțat UTA Arad, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

David Miculescu a crescut la academia celor de la UTA Arad, iar în 2018 a fost promovat la prima echipă. Recent, Gigi Becali a înaintat o ofertă de 500.000 de euro pentru transferul lui Miculescu la FCSB, dar oficialii de la UTA au refuzat, solicitând o sumă de două ori mai mare.

Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate.

În prezent, Miculescu este cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacție a lui Miculescu, după ce a semnat un nou contract cu UTA

David Miculescu a oferit o primă reacție după ce a semnat prelungirea înțelegerii cu echipa din Arad. Golgheterul de la UTA visează să încheie sezonul următor în play-off.

„Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament.

Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive.

În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare.”, a spus David Miculescu.

Per total, David Miculescu a bifat 101 apariții în tricoul celor de la UTA, reușind să înscrie 14 goluri. În această ediţie de campionat a fost prezent pe teren în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.

Recomandări
  • David Miculescu și-a decis viitorul
  • Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și