Închide meniul

Dawa, făcut praf după FCSB – Rapid 1-2: ”Mai avea un pic şi făcea poză, să posteze pe Instagram”

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2023, 8:09

Reclamă
Dawa, făcut praf după FCSB – Rapid 1-2: ”Mai avea un pic şi făcea poză, să posteze pe Instagram”

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB

Facebook FCSB

Joyskim Dawa a fost făcut praf de Nana Falemi după FCSB – Rapid 1-2. Dawa și Siyabonga Ngezana, fundașii cu care Gigi Becali a jucat contra giuleștenilor, au comis mai multe erori care au facilitat succesul oaspeților de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii au fost nevoiți să improvizeze pe Arena Națională, iar Dawa s-a numărat printre vinovați la ambele goluri marcate de feroviari în prima repriză. Fundașul a redus din diferență în actul secund, dar FCSB a înregistrat al doilea eșec în Liga 1, în acest sezon.

Dawa, făcut praf după FCSB – Rapid 1-2

”Dawa se apără foarte, foarte rău, cu mâinile la spate! Mai avea un pic şi, dacă îi dădeai telefonul, făcea poză, să posteze pe Instagram. În prima repriză, Rapid nu a intrat deloc în careul nostru (n.r. – se referă la FCSB).

Noi am dominat. Am spus de la bun început, dacă Florinel Coman joacă bine, Steaua (n.r. – FCSB) joacă bine”, a spus Nana Falemi, citat de primasport.ro.

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid. Vărul lui Gigi Becali a analizat duelul dintre vicecampioana României și giuleștenii lui Cristiano Bergodi și a avut și un derapaj cu tentă rasistă.

Reclamă

„S-a relansat campionatul. Nu mă aşteptam la un asemenea joc. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB, pentru că vin după câteva meciuri modeste şi mă aşteptam să fie mult mai motivaţi, mult mai concentraţi să facă o echipă mult mai bună. Linia defensivă, se pare că are dreptate Mircea Lucescu, e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund.

Rapid a avut şi nişte absenţe. FCSB cred că are un lot mai numeros, o bancă mai bună. Rapid deocamdată nu are o bancă foarte bună deocamdată şi are şi doi jucători accidentaţi.

Mie nu îmi plac fundaşii centrali ai FCSB-ului! Mie nu îmi plac! Chiar dacă a dat gol, Dawa nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din păcate”, a spus Victor Becali, la finalul duelului.

Reclamă 4 / 0/3

După rezultatul înregistrat în meciul dintre FCSB și Rapid, vicecampioana României se află pe pe prima poziție, cu 31 de puncte după 15 meciuri.

Totuși, „roș-albaștrii” își pot pierde poziția de lider în cazul în care CFR Cluj își va câștiga meciul cu Hermannstadt, care se va juca luni, în aceași etapă din Liga 1. De cealaltă parte, giuleștenii sunt pe locul 3, cu 29 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și