Închide meniul

„De asta am făcut şi operaţie pe cord deschis” Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec: „Luam 20 şi ceva de milioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2024, 12:12

Reclamă
„De asta am făcut şi operaţie pe cord deschis Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec: „Luam 20 şi ceva de milioane

Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec al lui Dinamo din perioada în care era acţionar al „câinilor”. „Leonidas” a spus că ratarea prezenţei în grupele Ligii Campionilor a dus la acel deficit uriaş al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a mărturisit că ratarea grupelor Ligii Campionilor l-a făcut şi să aibă probleme grave de sănătate. La 41 de ani, Cristi Borcea a fost operat la inimă.

„De asta am făcut şi operaţie pe cord deschis” Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec: „Luam 20 şi ceva de milioane”

Dacă noi ne calificam în Liga Campionilor, cu Urziceniul în 2009, luam 20 și ceva de milioane de euro. Atunci am investit foarte mult pentru acest vis, am fost atât de aproape de atâtea ori, de asta am făcut și operație la 41 de ani, pe cord deschis. Meciul cu Unirea Urziceni este cel mai mare regret al meu în fotbal. Noi am avut 11 metri, nu ne-a dat, a fost o tentă. Nu spun că a vorbit cineva cu arbitrul atunci, nu cred în așa ceva. Ghinion!”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Cristi Borcea a subliniat, în mai multe rânduri, că nu va mai fi implicat în conducerea lui Dinamo. Dacă familia Borcea va decide să intre din nou în acţionariatul „câinilor”, o va face doar prin Patrick. Patrick este şi el un mare susţinător al lui Dinamo, mergând la meciuri alături de tatăl său încă din copilărie.

Cristi Borcea, entuziasmat în privinţa refacerii stadionului lui Dinamo

Cristi Borcea aşteaptă cu nerăbdare construirea noului stadion al lui Dinamo, din Ştefan cel Mare. Borcea spunea că are mulţi prieteni care sunt gata să devină investitori la Dinamo odată ce arena va fi gata.

Reclamă
Reclamă

„Credeam că se face stadionul, da. E cea mai mare realizare din ultimii 34 de ani. Se face sigur! De Dinamo nu vorbesc (n.r. de echipă).

După mulți ani, trăim și noi satisfacția de a merge la EURO. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la EURO, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”, declara în trecut Cristi Borcea, la Arena Naţională.

„Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic.

Reclamă

Stadionul Dinamo e cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu”, spunea Borcea, cu un an în urmă.

Dinamo va avea un nou stadion

Noul stadion Dinamo va avea 25.059 de locuri, iar arena va fi dimensionată în conformitate cu cerinţele aplicabile prin regulamentul de acreditare UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigenţele superioare acestui standard.

Prin proiect, se prevede şi realizarea unui spaţiu expoziţional, care va găzdui evenimente culturale, expoziţii temporare, precum şi o expoziţie permanentă în care vor fi expuse trofeele clubului, precum şi a unui heliport în vederea aterizării aeronavelor SMURD, cu acces către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Suprafaţa desfăşurată totală a arenei este de 66.716 mp, durata de execuţie este de 25 luni, iar valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 lei (827.893.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social derulat de Compania Naţională de Investiţii, şi 26.680.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Afacerilor Interne, prin Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti).

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

19:35

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și