Închide meniul

De ce joacă David Miculescu la FCSB! Anunțul făcut după victoria cu Hermannstadt

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:15

De ce joacă David Miculescu la FCSB este o întrebare la care Basarab Panduru a găsit răspunsul. Chiar dacă nu are realizări majore de la venirea la echipa din Berceni, fostul jucător de la UTA e folosit de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a marcat doar 4 goluri în 33 de meciuri la FCSB, dar Gigi Becali a plătit pe el 1.7 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător adus în vara trecută. Astfel că patronul roș-albaștrilor speră să-și scoată banii pe el.

De ce joacă David Miculescu la FCSB

”Ăsta e norocul lui, că s-au plătit mulţi bani pe el, nu mă mira dacă în iarnă se întorcea de unde a venit. Aşa se intorcea şi el cum s-a întors Raţă sau alţii, dar faptul că s-a dat bani pe el atunci iti acorda chestia asta, că s-a dat 1,7 milioane de euro.

Miculescu mi se pare că e corect, serios şi asta mă face să am încredere în el. Dar momentan nu văd progres, doar asta mă face să am încredere în el. Nu produce nimic momentan… ”, a declarat Panduru, citat de orangesport.ro.

David Miculescu: Nu mă așteptam să fiu titular

David Miculescu a oferit cea mai sinceră declarație după meciul FC Hermannstadt – FCSB 0-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Roș-albaștrii au câștigat prima partidă oficială din 2023, grație golului marcat de Billel Omrani.

Reclamă

Totodată, Miculescu a oferit declaraţii şi despre Deian Sorescu, fundaşul care a fost schimbat la pauză în meciul de debut la FCSB. Atacantul susţine că fostul dinamovist se va integra pe parcurs în primul 11 al roş-albaştrilor.

„Nu mă așteptam (n.r. – să fie titular), dar la Steaua toți ne antrenăm foarte bine și când vine ziua meciului vedem primul „11” și toți suntem pregătiți să intrăm. Am venit după un cantonament greu în Antalya. Suntem bucuroși că a ieșit bine și că am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu neapărat norocoasă (n.r. – victoria), am avut posesia și cele mai mari ocazii și în final trebuia să vină și golul.

(N.r. – Despre Deian Sorescu) Ne-am înțeles bine, dar e abia primul meci și pe parcurs cred că o să ne înțelegem și mai bine. Trebuie îmbunătățită această conexiune, el la echipa din Polonia avea alte trasee de joc. Vreau să-mi ajut cât mai mult echipa și să dau cât mai multe goluri. Aștept un rezultat pozitiv pentru noi (n.r. – în meciul Farul – CFR Cluj).

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci după cantonament e puțin mai dificil, dar acum sper că ne-am dat drumul și așteptăm următoarele două meciuri. Eu la fiecare joc dau ce e mai bun din mine. Înseamnă foarte mult când văd că joc titular, aștept să și înscriu. Vreau să-i răsplătesc pe cei care au încredere în mine”, a spus David Miculescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și