Închide meniul

Decizia drastică luată de Rapid după derby-ul cu Dinamo! Schimbarea gândită de Dan Şucu pentru a rezolva problemele din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 19:21

Reclamă
Decizia drastică luată de Rapid după derby-ul cu Dinamo! Schimbarea gândită de Dan Şucu pentru a rezolva problemele din Giuleşti

Decizia drastică luată de Rapid după derby-ul cu Dinamo! Schimbarea gândită de Dan Şucu pentru a rezolva problemele din Giuleşti

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Profimedia

Decizia drastică luată de Rapid după derby-ul cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, este de a schimba gazonul din Giuleşti. Partida de duminică seară din etapa cu numărul 6 a Ligii 1 a fost afectată de starea suprafeţei de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei care s-au plâns de gazon se numără şi Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, care este de părere că prestaţia jucătorilor săi a fost afectată de teren.

Decizia drastică luată de Rapid după derby-ul cu Dinamo! Schimbarea gândită de Dan Şucu pentru a rezolva problemele din Giuleşti

Potrivit golazo.ro, clubul Rapid, alături de Ministerul Transportului, proprietarul stadionului, au decis să înlocuiască suprafaţa de joc. Decizia de a se schimba acum gazonul a venit în contextul în care pentru Rapid urmează două meciuri în deplasare, cu Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, după care va urma pauza internaţională provocată de meciurile echipelor naţionale.

Astfel, următorul meci pe care jucătorii lui Neil Lennon îl vor disputa pe teren propriu este cel cu U Cluj, care este programat abia pe 14 septembrie. Potrivit sursei menţionate mai sus, lucrările la stadionul Giuleşti de înlocuire a gazonului au început încă de luni, a doua zi după meci.

Explicația fanilor rapidiști, după mesajele prin care l-au ironizat pe Marius Șumudică

În timpul derby-ului cu Dinamo, fanii din peluza nord a celor de la Rapid au afișat 2 bannere, pe care erau scrise două declarații care au fost făcute, în trecut, de Marius Șumudică:

Reclamă
Reclamă

”Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2… Pentru că am o carieră în spate” și ”Rapidistul Marius Șumudică a murit!”.

După meci, suporterii giuleșteni au dezvăluit că doar au adus aminte de aceste declarații și că în opinia lor, Marius Șumudică îi face mai mult rău decât bine rapidului.

”Nu vă impacientați și noi tot cu Rapid ținem! În această seară nu am facut decât să aducem aminte tuturor despre niște declarații făcute de un Idol al Giuleștiului pentru că “Fotbalistul Șumudică” este o legendă și nimeni nu îi poate lua asta.

Reclamă

Noi suntem de parere că, în momentul de față, prin acțiunile lui, el face mai mult rău decât bine echipei. Știm că nu toata lumea a fost solidară cu aceasta acțiune, dar mai știm că avem dreptul la libera expirmare, un drept inviolabil. Nu condiționăm pe nimeni să gândească ca noi, dar nici nu vrem sa fim condiționați să gândim ca alții. Într-un final iubim aceeași echipă”, au postat suporterii giuleșteni, pe Facebook.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și