Închide meniul

Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!”

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 14:21

Reclamă
Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!

Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB

Denis Alibec, în timpul unui meci/ Profimedia

Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost dezvăluită de mama atacantului. Aceasta a transmis că fiul său a primit numeroase oferte, atât din Europa, cât şi la echipe din zona Golfului, însă îşi va decide viitorul după participarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a retrogradat cu Muaither, n acest sezon, şi echipa sa a fost eliminată şi din Cupa Emirului. Atacantul şi-a încheiat astfel contractul cu echipa din Golf.

Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB

Gigi Becali a anunţat deja că îl doreşte pe Denis Alibec la FCSB, fiind convins că atacantul va aduce un plus echipei în preliminariile Champions League. Mama atacantului a dezvăluit însă că pentru moment, fiul său nu va lua nicio decizie în privinţa viitorului său.

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a mai transmis că internaţionalul român va reveni în ţară şi a luat decizia de a se pregăti pentru EURO la Farul, alături de Gică Hagi.

„Mai rămâne acolo două-trei zile ca să-și strângă bagajele și să revină în țară. Abia așteaptă Euro. Are și destule oferte din Europa și din zona arabă, dar i-a anunțat pe toți că nu decide nimic decât după turneul final. Devine acum liber de contract. Știu, e un risc, dar și-l asumă.

Reclamă

Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”, a declarat Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, conform sportpesurse.ro.

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB

Denis Alibec a fost avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB. Fostul selecţioner e sigur că atacantul de 33 de ani al naţionalei României va avea parte de încă o perioadă neagră la campioana României.

Alibec se va despărţi de Muaither, după ce echipa a retrogradat din Qatar Stars League, şi are cale liberă spre FCSB, acolo unde Gigi Becali a anunţat deja că îl aşteaptă cu braţele deschise.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, Piţurcă îi atrage atenţia lui Alibec să nu uite ce s-a întâmplat prima oară când a jucat pentru roş-albaştri. Atacantul a fost alungat de Becali, în 2018, după ce a intrat într-un scandal uriaş cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În iulie 2018, Denis Alibec pleca de la FCSB la Astra, după un an şi jumătate în care dezamăgise. După cearta teribilă cu Stoica şi Dică, vârful revenea la echipa lui Ioan Niculae, pentru 1.4 milioane de euro, dar şi pe un salariu care scădea de la 20.000 la 15.000 de euro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și