Închide meniul

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 10:35

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

Florinel Coman trece prin cea mai bună formă a carierei

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat un nou titlu cu FCSB nu îi va pica bine patronului Gigi Becali. ”Mbappe” vrea să plece în această vară de la echipa din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 5 pase decisive.

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

Asta l-a adus din nou în vizorul unor echipe din străinătate. Rămâne de văzut cine va plăti noua clauză de reziliere de 5 milioane de euro, stabilită de Gigi Becali, atunci când Florinel a semnat noul contract.

Conform digisport.ro, Coman crede că aceasta ar putea fi ultima lui șansă de a prinde un transfer bun afară. Asta chiar dacă Gigi Becali i-a mărit salariul la 30.000 de euro, cel mai mare de la FCSB.

Gigi Becali: ”A plecat Coman, varză, praf ne face”

De cealaltă parte, Gigi Becali speră să nu îl piardă pe Coman, ”motorul” echipei din Berceni din ultima perioadă.

Reclamă

”Coman poate să meargă şi în Honolulu. Eu nu ştiu de oferte, de astea. Voi dacă ştiţi… Nu pot să îl ţin pe Florinel Coman. Are clauză de 5 milioane de euro. Aşa a semnat prelungirea. Cine dă banii, poate să-l ia.

A cerut să îi pun clauză mai mică. I-am pus clauza mai mică şi oricine dă cinci milioane de euro îl poate lua pe Coman. A plecat Coman, varză, praf ne face. Mai putem să ne numim echipă?

Eu mereu o să am obiectiv titlul şi încerc să fac bani din fotbal. Când văd în ultima instanţă că nu pot să fac bani… eu nu fac muncă patriotică. Dacă nu fac bani, renunţ la 25-30 de milioane, cât am băgat”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, înjurat de fanii FCSB

Un moment neașteptat a avut loc la Ovidiu, acolo unde, în momentul schimbării din minutul 89, atunci când pe teren a intrat Billel Omrani, Coman a fost înjurat de ultrașii roș-albaștrilor.

Totuși, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a venit imediat cu scuze pentru comportamentul suporterilor FCSB.

”Îmi pare foarte rău și vreau să-mi cer scuze în numele tuturor suporterilor, față de Florinel Coman. O parte a suporterilor a avut o atitudine față de Florinel Coman pe care cred că n-o merita.

Eu în numele suporterilor îmi cer scuze față de Florinel. Atitudinea suporterilor la 3-2, când l-a scos pe Florinel. Au început să înjure și nu merita el acest lucru.

Eu am văzut meciul de-afară și nu eram acolo, altfel nu permiteam să se întâmple lucrul ăsta. Pe toți i-au înjurat, nu numai pe Florinel Coman”, a spus Gheorghe Mustaţă la fanatik.ro.

Gică Hagi l-ar dori pe Coman la Farul

Gică Hagi a vorbit în termeni laudativi la adresa lui Florinel Coman. Jucătorul pleca de sub comanda ”Regelui”, în 2017, pentru 2.5 milioane de euro, iar Becali mai achite alte 500.000 de euro pentru restul de procente.

”Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe).

Reclamă

A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat”, a spus Gică Hagi pentru sursa citată anterior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și