Închide meniul

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 11:32

Reclamă
Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga

Neluţu Varga şi un duel în partida dintre CFR Cluj şi U Cluj/ Colaj Profimedia, Hepta

Neluţu Varga a luat o decizie fără precedent şi a ajuns la o înţelegere cu rivalii de la U Cluj, în vederea disputării derby-ului programat în etapa a 4-a. Cele două echipe au făcut un acord istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi CFR Cluj se vor întâlni în week-end-ul în care este programat să se desfăşoare un festival, pe arena „şepcilor roşii”.

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga

Astfel, Neluţu Varga a fost de acord ca rolurile să se inverseze şi duelul să se dispute în Gruia, pe arena echipei sale, deşi U Cluj ar fi trebuit să fie gazda partidei, notează gsp.ro.

Returul va avea loc pe stadionul celor de la U Cluj. Cluburile au ajuns la un compromis şi este aşteptată doar aprobarea celor de la LPF.

U Cluj avea ca variante de disputare a derby-ului cu CFR Cluj alte două stadioane, dat fiind faptul că pe Cluj Arena nu se va putea juca, în acea perioadă. Oficialii „şepcilor roşii” luau în calcul ca duelul să se dispute fie la Sibiu, pe arena celor de la Hermannstadt, fie la Arad, pe stadionul celor de la UTA.

Reclamă
Reclamă 4

În cele din urmă, şefii de la U Cluj au ajuns la o înţelegere istorică cu rivalii din oraş şi derby-ul Clujului se va disputa pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, din Gruia.

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

Dan Petrescu a reușit noi lovituri la CFR Cluj, după ce Neluțu Varga a anunțat transferul lui Louis Munteanu. Echipa „Bursucului” s-a înțeles cu 2 jucători, pentru prelungirea contractelor.

Clubul CFR Cluj a anunţat, joi, prelungirea contractelor jucătorilor Răzvan Sava şi Matei Ilie.

Reclamă

Portarul Răzvan Sava va juca în Gruia cel puţin până la finalul sezonului 2026/2027.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Răzvan Sava și-a prelungit contractul cu CFR Cluj! Astfel, tânărul nostru portar va juca în Gruia cel puțin până la finalul sezonului 2026/2027. Îi urăm multă baftă în continuare la echipa noastră și cât mai multe meciuri reușite!”, a anunțat CFR Cluj, pe rețelele de socializare.

Fundaşul Matei Ilie şi-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2026/2027.

A DOUA VESTE EXCELENTĂ A ZILEI

Vă anunțăm cu entuziasm că și tânărul nostru fundaș, Matei Ilie, și-a prelungit contractul cu CFR Cluj! Apărătorul de 21 de ani va evolua în Gruia cel puțin până la finalul sezonului 2026/2027. Îi urăm mult succes în continuare în tricoul echipei noastre și cât mai multe reușite!”, au mai anunțat clujenii.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și