Închide meniul

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

Publicat: 1 iunie 2024, 17:14

Reclamă
Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?

Dan Şucu, sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Decizie surprinzătoare la Rapid! Giuleştenii l-au anunţat pe Dumitru Hotoboc ca fiind noul antrenor cu portarii la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să preia funcţia de antrenor principal al echipei, Bogdan Lobonţ a fost antrenor cu portarii la Rapid.

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

Dumitru Hotoboc este noul antrenor de portari al Rapidului și va lucra din nou cu Marian Aioani.

‘Sunt foarte bucuros să mă aflu aici, în această postură. Toate gândurile mele se îndreaptă spre ceea ce avem de făcut în următoarea perioadă. Dorința mea este aceea de a ne îndeplini obiectivele impuse de club. Toată lumea le știe, nu trebuie să le mai amintesc eu. Este foarte important să avem dorință, implicare, să muncim foarte mult și cred că dacă facem toate aceste lucruri, obiectivul va fi realizabil.

Cu Marian Aioani am mai lucrat la Chindia și sunt foarte nerăbdător să îi cunosc și pe ceilalți băieți.

Reclamă
Reclamă 4

Cu toții ne dorim să realizăm obiectivele, un lucru normal pentru o echipă de talia Rapidului!’

Bun venit, Hoto!”, a anunţat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Ionuț Chirilă când vine?”, a fost una dintre reacţiile fanilor rapidişti. Părerile fanilor au fost împărţite. Unii au salutat decizia, urându-i „Mult succes” lui Hotoboc, în timp ce alţii au criticat hotărârea. „Eu sincer îl preferam pe Lobonţ ca antrenor de portari”, a scris un fan.

Hotoboc a fost portarul Stelei în sezonul 1999-2000. El nu a evoluat niciodată pentru Rapid. Bogdan Lobonţ a rămas în acte ca antrenor secund după venirea lui Neil Lennon ca antrenor principal.

862 de like-uri, 182 de comentarii şi 22 de distribuiri a adunat până acum postarea în care Rapid a anunţat venirea lui Hotoboc.

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid! Ce a spus despre Neil Lennon

Nicolae Cristescu a oferit un verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid. Fostul acționar al giuleștenilor a dezvăluit că există posibilitatea ca Angelescu să se despartă de formația de sub Grant, în această vară.

Nicolae Cristescu a oferit declarații în contextul în care s-a zvonit că Victor Angelescu ar urma să-și vândă pachetul minoritar de acțiuni de la Rapid.

Cristescu ar regreta plecarea lui Victor Angelescu de la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa sa. Fostul acționar al giuleștenilor a oferit declarații și despre Neil Lennon, fiind convins că acesta își va impune propriul stil la echipă.

Nu prea mai sunt la curent cu ce s-a întâmplat la club, am fost ocupat cu alegerile, dar mi-ar părea rău să plece (n.r. – Angelescu) de la club. E un băiat bun și a făcut treabă la Rapid. N-am avut nicio discuție cu ei, dar există și această posibilitate. Probabil domnul Șucu își dorește să devină unic acționar. Nu am auzit de vreo discuție sau vreo ceartă între cei doi.

Sunt toate condițiile aici, domnul Șucu a oferit condiții. Noul antrenor vine cu o nouă mentalite, de învingător, susținem Rapid în continuare, dar și antrenorul. Eu cred că Neil Lennon va avea timp și își va impune stilul, mentalitatea. Depinde, însă, și cum va aborda discuțiile cu jucătorii. Toți (n.r. – jucătorii) își doresc să fie fotbaliști profesioniști, să joace bine, să iasă în evidență și, de ce nu, să prindă un transfer în străinătate”, a declarat Nicolae Cristescu, conform iamsport.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:55

Vulpea și câinii

8:36

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

8:09

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și