Închide meniul

Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga! Despărţirea, anunţată oficial: „Mulţumim pentru tot!”

Publicat: 12 iulie 2024, 16:42

Reclamă
Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga! Despărţirea, anunţată oficial: „Mulţumim pentru tot!

Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga chiar înainte de startul noului sezon. Antrenorul interimar care a stat pe banca lui CFR Cluj până să revină „Bursucul” a fost dat afară. Despărţirea a fost anunţată oficial de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Francisc Dican (56 de ani) a fost reziliat cu două zile înainte de derby-ul CFR Cluj – Dinamo, care va fi duminică, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga. Francisc Dican, OUT de la CFR Cluj

Mulțumim pentru tot, Francisc Dican!

Contractul dintre clubul CFR 1907 Cluj și tehnicianul Francisc Dican a ajuns la final, iar cele două părți au decis încetarea colaborării.

Suntem profund recunoscători pentru dedicarea, disponibilitatea și profesionalismul cu care Francisc Dican și-a desfășurat mereu activitatea la CFR Cluj și îi dorim mult succes în continuare!„, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu a reuşit un nou transfer! Un jucător de naţională va evolua la CFR Cluj!

Dan Petrescu a reuşit un nou transfer la CFR Cluj! Jucătorul kosovar Meriton Korenica (27 de ani) va evolua pentru echipa din Gruia.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400.000 de euro, Meriton are 5 prezenţe în naţionala statului Kosovo.

Reclamă

Site-ul transfermarkt.com l-a dat deja ca şi transferat la CFR Cluj pe Meriton Korenica. Jucătorul de 27 de ani poate evolua atât pe banda dreaptă, cât şi pe cea stângă, la mijlocul terenului.

Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, echipa din prima ligă a României, pentru transferul jucătorului Meriton Korenca.

Vrem să îi mulțumim lui Meriton Korenica pentru serviciile aduse clubului nostru și să îi urăm succes în carieră”, a transmis anterior echipa turcă Manisa, din liga a doua, care îl deţinea pe Korenica.

De-a lungul carierei, Korenica a jucat la KF Rahoveci, Shkendija Tetovo, Metalurg Skopje, KF Liria, FC Prishtina, FC Ballkani și Manisa. El are trei titluri de campion în Kosovo, obţinute cu FC Ballkani (în sezoanele 2021-2022, 2022-2023 şi 2023-2024). Manisa l-a cumpărat în septembrie 2023 pe Korenica. În ianuarie 2024, turcii au decis să îl împrumute la FC Ballkani, echipa de la care îl transferaseră.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și