Închide meniul
Foto

Denis Alibec a plecat să semneze în Qatar: „Mi-e greu să mă despart de Farul, dar trebuie să iei şi astfel de decizii”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 16:39

Reclamă

Denis Alibec a plecat să semneze în Qatar. Atacantul naţionalei a precizat că transferul nu s-a făcut însă. Denis Alibec a primit o ofertă de la nou-promovata Muaither SC, dar va merge în Qatar să negocieze condiţiile transferului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi i-a promis lui Denis Alibec că va putea pleca liber de contract dacă va primi o ofertă din străinătate. Rămâne acum ca atacantul să negocieze alături de impresar salariul şi durata contractului. Alibec ar fi cerut un salariu de aproximativ 1 milion de euro pe sezon.

Denis Alibec a plecat să semneze în Qatar

Încă nu este sigur nimic. Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie.

Acum 3 zile (n.r.: a primit oferta). Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat.

Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine.

Reclamă

V-am spus, încă nu e sigur. Voi merge să văd ce e acolo. Am luat decizia aceasta şi sper să fie bine.

Am fost ieri la antrenament şi le-am urat succes, dar le-am spus că nu e gata şi că e posibil să ne vedem în 3 zile. Budi m-a felicitat.

Cu siguranţă sunt mai matur, depinde de mine. Am înţeles că e mai liber (n.r.: la Doha, în Qatar), nu e ca în Arabia.

Reclamă 4 / 0/3

Farul are puterea de a aduce jucători de la Academie şi să-i facă foarte-foarte buni. Eu zic că suntem 100% în playoff. Cred că se va bate la titlu.

Normal că mă gândesc la naţională, vom vedea ce va fi. Nu am vorbit cu selecţionerul fiindcă nu e nimic sigur şi vom vedea ce va fi”, a declarat Denis Alibec pe aeroport, înainte de a se îmbarca în avionul cu destinaţia Doha.

Marius Şumudică a precizat că Denis Alibec a avut o ofertă şi mai bună din Iran, dar a refuzat să meargă acolo. ”Știam de două-trei zile de ofertă, o am în telefon. Știam de oferta lui Denis. A avut o ofertă din Iran mai bună, dar nu s-a dus. Se duce în Qatar, la o echipă nou-promovată, dar Doha e Doha, simți că trăiești o viață foarte frumoasă. Salariul e foarte bun”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Denis Alibec, descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0

Denis Alibec s-a descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0. Denis Alibec a deschis scorul din pasa lui Budescu. Alibec i-a întors serviciul lui „Budi”, după ce a şutat în bară iar fostul jucător al Petrolul a marcat primul său gol pentru Farul.

Un succes foarte important. Uşor uşor ne revenim la forma de anul trecut. Şi eu puteam să mai marchez cel puţin două goluri. Important e că am câştigat cu 3-0 şi mergem acolo să ne calificăm. Important e să revenim la ritmul nostru de joc, să dictăm intensitatea.

Trebuie să ne pregătim amândoi şi să facem faza defensivă cât mai bine şi com marca mai multe goluri. Ne cunoaştem, important e să fim bine fizic. Eu nu am nicio ofertă, nu mă interesează. Sunt aici şi ca de obicei îmi dau viaţa pe teren. Trebuie să ne impunem jocul nostru, că dacă ne retragem vom avea probleme. Nu avem timp de provocări. Avem meci din 3 în 3 zile şi trebuie să fim pregătiţi”, a spus Denis Alibec pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și