Închide meniul

Denis Alibec a revenit la Farul! Anunţul oficial făcut de echipa lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 13:54

Denis Alibec a revenit la Farul! Anunţul oficial făcut de echipa lui Gică Hagi

Denis Alibec a revenit la Farul! Anunţul oficial făcut de echipa lui Gică Hagi

Denis Alibec a revenit la Farul / Facebook Farul

  • Denis Alibec are 31 de ani
  • Alibec a semnat pe un sezon cu Farul

Denis Alibec a revenit la Farul. Atacantul de 31 de ani a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Ultima echipă la care jucase era Atromitos, unde fusese împrumutat de la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța, club pentru care a și debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1.

Reclamă

Denis Alibec a revenit la Farul! Anunţul oficial făcut de echipa lui Gică Hagi

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016. Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016″, se arată în comunicatul Farului.

Reclamă

Denis Alibec, dorit şi de Rapid

Denis Alibec a fost dorit şi de Adrian Mutu, la Rapid. „Giuleştenii” au parte de un start „de foc” în noul sezon de Liga 1. Se vor duela cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova în primele trei etape.

În ultima jumătate de an petrecută la Atromitos, Denis Alibec a avut evoluţii slabe, marcând doar două goluri, în 12 partide, şi acordând un singur assist. Atacantul se află sub contract cu Kayserispor până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Viitorul, Denis Alibec a mai evoluat în Liga 1 pentru Astra, FCSB şi CFR Cluj.

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa

Farul Constanţa continuă campania de transferuri. Echipa lui Gică Hagi l-a repatriat şi pe Tudor Băluţă. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe următorii 2 ani.

„Începând de astăzi, mijlocașul Tudor Băluță este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 23 de ani (27.03.1999), Tudor Băluță a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și astăzi va efectua primul antrenament în tricoul alb-albastru.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluță a mai evoluat în carieră pentru cluburile Brighton (Anglia, Premier League), ADO Den Haag și Dinamo Kiev. Tudor Băluță are șapte selecții la naționala de seniori a României și este semifinalist al Campionatului European U21 din 2019„, a anunţat Farul Constanţa într-un comunicat de presă.

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt

Tudor Băluţă – de la Brighton, Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Pe lista plecărilor de la Farul, pe lângă de Nooijer, se adaugă și Jefte Betancor (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Rapid), Florin Purece (U Cluj), Laurențiu Brănescu (U Cluj) și Michael Omoh (liber de contract).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”