Închide meniul

Denis Alibec, după ce a Farul a devenit campioana României: ”Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. Rămân la Farul”

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 23:21

Reclamă
Denis Alibec, după ce a Farul a devenit campioana României: ”Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. Rămân la Farul”

Denis Alibec, după ce a Farul a devenit campioana României

Denis Alibec, în timpul unui meci / Hepta

Denis Alibec a vorbit imediat după ce Farul a devenit campioana României. Golgheterul dobrogenilor a lipsit din cauza eliminării de la Craiova, dar a avut un cuvânt greu în vestiar, la pauza meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec i-a încurajat pe colegii săi și le-a spus că vor întoarce rezultatul. Mai mult, Alibec a anunțat și că va rămâne la echipă.

Denis Alibec, după ce a Farul a devenit campioana României

”Rău de tot, rău de tot. Nu mai puteam. La 2-0 era greu, dar am mers în vestiar şi le-am zis că îi întoarcem. Suntem prea buni, prea talentaţi.

Cred că e cel mai frumos lucru. Şi acasă, şi pentru domnul Hagi, în primul rând. E un titlu pentru el. Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. O să rămân. Nu ştiu, să vedem dacă mă vinde. Mai are nevoie de mine acum?”, a spus Alibec, citat de digisport.ro.

Reacţia lui Gică Popescu, după ce Farul a devenit campioană

Reacţia lui Gică Popescu, după ce Farul a devenit campioană. Farul e noua campioană a României, după o revenire de senzaţie în derby-ul cu FCSB. Echipa lui Gică Hagi a câştigat titlul la capătul unui meci epic.

Reclamă

Condusă cu 2-0 de FCSB, totul părea să se prăbuşească pentru echipa lui Gică Hagi. Dar Farul a revenit formidabil şi a întors scorul. Mateus, Tudor Băluţă şi Louis Munteanu au marcat golurile care i-au adus titlul echipei lui Gică Hagi.

„Am făcut un meci senzaţional împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Am condus 33 de meciuri acest campionat şi era păcat să nu ducem treaba la bun sfârşit. Este o victorie senzaţională, am avut un public fabulos. A fost cel mai bun campionat.

Am simţit dezamăgire la 2-0, a fost foarte important golul pe care l-am marcat la pauză. O să petrecem, mai mergem la ultimul meci să îl tratăm cu respect şi după aceewa vacanţă„, a spus Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și