Închide meniul
Video

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali: „În ţară mă întorc doar la Farul!” I-a transmis lui Louis Munteanu să nu meargă la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2024, 23:07

Reclamă

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali

Captură AntenaSport

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali. În exclusivitate pentru AntenaSport, Denis Alibec a spus că în România va mai juca doar pentru Farul. Becali a vrut să îl readucă pe Alibec la FCSB pentru a forţa calificarea în grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Denis Alibec este una din ţintele sale în perioada de transferuri. Alibec i-a dat răspunsul patronului de la FCSB şi a anunţat că o alege pe Farul.

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali

Denis Alibec a jucat la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018. A înscris atunci 9 goluri în 34 de meciuri.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate„, a spus Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Denis Alibec a vorbit şi despre posibilitatea ca fostul său coleg de la Farul, Louis Munteanu, să ajungă la FCSB. Becali le-a oferit celor de la Fiorentina 1.200.000 de euro. Louis Munteanu mai este dorit şi de Dan Şucu la Rapid.
E alegerea lui, el știe cel mai bine, părerea mea e să meargă în Italia, la Fiorentina„, a mai spus Denis Alibec.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, anunţ despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a discutat deja cu Denis Alibec şi a spus că, dacă se va întoarce în România, atunci va fi la Farul. Totuşi, Hagi a spus că prioritatea lui Alibec este rămână să joace în străinătate.

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi.

Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB.

Reclamă

Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Denis Alibec, în lotul preliminar al României pentru EURO 2024

Pentru Denis Alibec urmează marea provocarea a carierei. Alibec se anunţă a fi unul dintre oamenii pe care Edi Iordănescu se va baza la Campionatul European din Germania. Alibec face parte din lotul preliminar convocat de Edi Iordănescu.

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

România va juca ultimul amical înainte de EURO cu Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și