Închide meniul

Denis Alibec, la pământ după FC Hermannstadt – Farul 4-0: „E un dezastru! Am fost foarte slabi, a fost debandadă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 21:45

Denis Alibec, la pământ după FC Hermannstadt – Farul 4-0: „E un dezastru! Am fost foarte slabi, a fost debandadă!

Farul a fost învinsă categoric de FC Hermannstadt, scor 4-0

Farul a fost învinsă categoric de FC Hermannstadt, scor 4-0

Denis Alibec a fost la pământ după meciul FC Hermannstadt – Farul 4-0, din etapa a 20-a din Liga 1. Liderul a fost învins fără drept de apel de formația lui Marius Măldărășanu, la primul meci disputat pe noul stadion din Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gică Hagi a fost desființată de FC Hermannstadt, după ce, în runda precedentă, Farul câștigase cu scorul campionatului, 8-0, în fața lui FC Botoșani.

Denis Alibec, la pământ după FC Hermannstadt – Farul 4-0: „E un dezastru!”

Denis Alibec s-a arătat complet debusolat după umilința suferită pe Stadionul Municipal din Sibiu. Atacantul lui Hagi a descris meciul din această seară drept „un dezastru”.

„Singurul lucru pe care pot să-l zic e că am fost foarte slabi, ca echipă, ca organizare, ca tot. Nu am reușit să ne facem jocul. A venit și golul în minutul 1 (n.r. – golul din minutul 2, marcat de Silviu Balaure) și de acolo a început debandada.

N-a funcționat nimic. În primul rând, am vorbit de la început să nu luăm gol. Știam că vor începe tare și trebuia să fim mai motivați decât ei. Suntem pe primul loc și fără motivație nu se poate.

Reclamă

Am jucat în Giulești, la U Cluj, nu cred că atmosfera a fost motivul (n.r. – pentru care Farul a pierdut la scor). Pur și simplu n-am fost pregătiți pentru acest meci. N-am știut să dăm totul pe teren și am pierdut.

Ne supără că am pierdut și că n-am reușit să ne impunem jocul și să marcăm. Suntem o echipă ofensivă și e un dezastru că am pierdut cu 4-0″, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

Farul a suferit prima înfrângere după 10 etape și riscă să fie detronată de CFR Cluj. Campioana en-titre se află la 4 puncte în spatele constănțenilor, cu două meciuri în minus.

Reclamă 4 / 0/3

Farul, umilită de FC Hermannstadt în meciul de inaugurare a noului stadion din Sibiu

În primul meci oficial disputat pe noul stadion din Sibiu, FC Hermannstadt a reuşit o victorie surprinzătoare, la scor, în faţa liderului din Liga 1, echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanţa. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2 al meciului, când Balaure a înscris cu o lovitură de cap, la centrarea lui Opruţ.

Portarul Letica a avut apoi intervenţii bune la Alibec şi Pitu. Însă, în minutul 54, o combinaţie între Balaure şi Paraschiv s-a încheiat cu golul de 2-0, după ce arbitrul a revăzut faza la VAR pentru a vedea un posibil fault asupra unui constănţean.

În minutul 64 a fost eliminat Mihai Popescu, după o intervenţie dură la Paraschiv, iar în minutul 68 arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat penalty pentru gazde după ce a consultat VAR, înurma unui fault al lui Grameni asupra lui Bejan. A executat Buhăcianu, şi a făcut 3-0.

Apoi ambele formaţii au trecut pe lângă gol. În minutul 76 a fost eliminat şi un jucător al gazdelor, Seydou Issah, dar Hermannstadt s-a impus cu 4-0, după un penalty acordat în minutul 90+4 şi transformat de Ionuţ Petrescu. Gazdele au avut un gol anulat pentru offside, la ultima fază a meciului şi sibienii sunt pe locul 6, cu 30 de puncte după o seară perfectă pentru echipa lui Măldărăşanu.

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Bejan, Antoche, Opruţ – Mino, Biceanu (I. Petrescu 77) – Balaure (Buhăcianu 63), Baba Alhassan (Seydou Issah 46), Oroian (C. Popecu 87) – D. Paraschiv (Babic 77). Antrenor: Marius Măldărăşanu

FARUL CONSTANŢA: Aioani – Sîrbu (R. Benzar 53), Larie (Bîrzu 90), Popescu, Kiki – Artean, Băluţă (Nedelcu 82), Grameni (Casap 83) – Torje (R. Moldoveanu 46), Alibec, Pitu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Biceanu 44 / Sîrbu 45+1, Alibec 82, Kiki 90+9

Reclamă

Cartonaşe roşii: Mihai Popescu (Farul) min. 67; Seydou Issah (FC Hermannstadt) min. 76

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și