Închide meniul

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul: „Cel mai frumos capitol din viaţa mea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 9:58

Reclamă
Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul: „Cel mai frumos capitol din viaţa mea!

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul. Denis Alibec a fost prezentat oficial la Muaither SC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a plecat de la Farul după ce anul trecut a contribuit din plin la câştigarea titlului. După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

„A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili. Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu. Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa.  Ne vom revedea curând„, a transmis Denis Alibec.

Denis Alibec, prezentat oficial la Muaither SC!

Internaționalul român Denis Alibec a semnat astăzi contractul pentru sezonul 2023/2024. Actele au fost parafate la sediul clubului, în prezența președintelui Saleh bin Ali Al-Aji și a directorului tehnic Abdullah Al-Mazrouei. 

Fotbalistul și-a manifestat bucuria că a ajuns aici și este determinat să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, a transmis Muaither SC, într-un comunicat.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, Denis Alibec va încasa 800.000 de dolari pentru cele 8 luni de contract.

Dimineață a făcut vizita medicală. Acum, mai erau câteva clauze de pus la contract, dar, în principiu, în seara asta se semnează actele. Mâine încep campionatul, nu va evolua, nici nu va fi în lot. Totul e în regulă, l-a dus managerul care m-a dus și pe mine, Cătălin Liță. Am vorbit cu el si mi-a spus că erau la club, să semneze actele. Testul medical a fost ok, trebuia schimbat ceva în contract, mici detalii.

Denis avea o clauză clară că dacă va avea o ofertă bună în perioada de transferuri Hagi îl va lăsa să plece şi Gică s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și