Închide meniul

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul! Ce îl nemulțumește în Qatar: „Nu e la fel!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 9:27

Reclamă
Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul! Ce îl nemulțumește în Qatar: Nu e la fel!”

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul

Denis Alibec, bucurie în timpul unui meci al Farului/ Hepta

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul! Atacantul a oferit declarații despre ceea ce îl nemulțumește în Qatar, dezvăluind că nu exclude varianta de a reveni în Liga 1 în iarnă, pentru a fi în formă maximă înainte de Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutlui sezonului de la Farul. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară.

Denis Alibec s-ar putea întoarce la Farul

Denis Alibec nu vrea să rateze prezența la EURO 2024, astfel că ia în calcul să revină la Farul. Atacantul a dezvăluit că antrenamentele de la Muaither nu sunt atât de intense, astfel că a discutat chiar și cu antrenorul său din Qatar o posibilă plecare de la club în iarnă.

În cazul în care nu va putea evolua la o a treia echipă în acest sezon, Alibec a transmis clar că va reveni la Farul, echipă alături de care a câștigat titlul în sezonul trecut. Atacantul a declarat că va face totul pentru a juca alături de România la un nou turneu final, după Europeanul din 2016.

Întrebat și dacă este dispus să renunțe la banii din Qatar pentru a se transfera în vederea pregătirii pentru EURO 2024, Denis Alibec a răspuns fără să stea pe gânduri. Atacantul a transmis că întreaga sa carieră a jucat doar cu gândul la echipa națională.

Reclamă
Reclamă 4

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul.

Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali.

(N.r. Renunți la bani pentru a fi la EURO) Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?”, a declarat Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă

Datele şi orele la care va juca România meciurile de la EURO 2024

Datele şi orele la care va juca România meciurile de la EURO 2024 au fost publicate de UEFA, după tragerea la sorţi ce a avut loc sâmbătă, la Hamburg şi care ne-a adus în Grupa E.

Tricolorii vor lupta pentru accederea în fazele eliminatorii cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B din Nations League, pe care o vom afla în luna martie.

România va juca pe 17, 22 şi 26 iunie meciurile din grupele de la EURO 2024, pe Allianz Arena, RheinEnergieStadion, respectiv Waldstadion.

  • România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, 16:00, Allianz Arena, Munchen
  • Belgia – România – 22 iunie, 22:00, RheinEnergieStadion, Koln
  • Slovacia- România – 26 iunie, 19:00, Waldstadion, Frankfurt

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și