Închide meniul

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală după Sepsi – FCSB 0-1: „Dacă taci în România, eşti luat de prost!” Bergodi: „Nu vorbesc că nu vreau 2 luni de suspendare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 0:08 / Actualizat: 25 octombrie 2022, 1:36

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală după Sepsi – FCSB 0-1: „Dacă taci în România, eşti luat de prost! Bergodi: „Nu vorbesc că nu vreau 2 luni de suspendare!

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală la arbitraj

Captură Antena Sport

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală după Sepsi – FCSB 0-1. Fundaşul celor de la Sepsi a contestat penalty-ul primit de FCSB. Compagno a fost care l-a obținut şi cel care l-a transformat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Ciobotariu a dat de pământ cu arbitrajul lui Marcel Bîrsan. Acesta spune că nu a fost fault la faza la care a dictat penalty pentru FCSB. Denis Ciobotariu a spus că echipa sa a fost dezavantajată şi în partidele cu Farul şi CFR Cluj.

Denis Ciobotariu, atacuri în rafală după Sepsi – FCSB 0-1

„Penalty gratis, Compagno îmi dă cu cotul în faţă. Eu stau în marcaj şi accept cotul în faţă. Eu, dacă pot să îl iau pe Compagno cu o mână şi pot să îl trântesc, înseamnă că sunt Hulk. Târnovanu este un portar foarte bun, a apărat foarte bine pe lângă faza penalty-ului. Îi doresc să aibă evoluţii din astea pentru că este un portar foarte bun. Am avut multe ocazii, am avut şi un penalty. E al treilea meci când suntem defavorizaţi. E frustrant. Cu Farul nu au fost linii.

Cu CFR-ul trebuia cartonaş roşu. Cot în faţă, şi acum îi curge sânge și nimic. Ieri, CFR-ul cu Yeboah, nimic. Acum penalty gratis. E deja frustrant. Nu vreuîau să mă gândesc la chestii de genul ăsta. Cum a zis şi Mister, dacă taci în România, eşti luat de prost. Te duci la sală de două ori pe săptămână, ajungi la meci, penalty, pac 1-0 şi te-a bătut. E un patron care se implică foarte mult. Poate nu suntem doriţi în playoff. Cu Farul au spus că nu sunt linii, nu sunt reluări”, a spus Denis Ciobotariu la finalul partidei cu FCSB.

Şi Cristiano Bergodi a spus că echipa sa nu merita să piardă acest meci, însă a precizat că nu doreşte să atace arbitrajul pentru a nu fi suspendat.

Reclamă

”Un rezultat ruşinos, nu meritam să pierdem acest meci. Episoadele care s-au întâmplat nu ne-au permis să câştigăm acest meci. Există frustare… Nu vorbesc pentru că nu vreau doar luni de suspendare, mai bine stau liniştit. Compagno a fost bun, a ştiut să cadă. Păcat că s-a dat un penalty acolo, când nu era… Portarul lor a apărat bine… Trebuie să schimbăm persoanele la penalty, să vedem ce putem face. De obicei se schimbă când se ratează prea mult. Eu sunt mulţumiţi de băieţi”, a spus şi Bergodi la orangesport.ro.

Penalty controversat dictat de Marcel Bîrsan în Sepsi – FCSB! Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu

Marcel Bîrsan a dictat un penalty controversat în partida Sepsi – FCSB, din etapa a 15-a din Liga 1. Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var.

Bîrsan nu a mai mers la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR. Ovidiu Hațegan a fost cel aflat în cabina video care i-a confirmat dictarea loviturii de pedeapsă lui Marcel Bîrsan.

Reclamă 4 / 0/3

De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și