Închide meniul
Foto

Derby de risc maxim. Jandarmii au percheziţionat şi maşinile înainte de Dinamo – FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 19:54

Derby de risc maxim, iar jandarmii au percheziţionat şi maşinile înainte de Dinamo – FCSB pentru a fi siguri că fanii nu vor introduce în stadion materiale pirotehnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmii i-au controlat la sânge pe fani înainte de Dinamo – FCSB. Nici maşinile nu au săpat de controalele forţelor de ordine.

Derby de risc maxim. Jandarmii au percheziţionat şi maşinile înainte de Dinamo – FCSB

Mai multe maşini au fost controlate de jandarmi, înainte să le permită fanilor să intre în parcarea de la Arena Naţională. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) De altfel, Jandarmeria a anunţat încă din timpul săptămânii că derby-ul este unul de risc maxim.

Jandarmeria Bucureşti a transmis mai multe recomandări pentru fanii celor două echipe.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Reclamă

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator, alături de un document de identitate în format fizic sau electronic. Accesul suporterilor echipei FC Dinamo 1948 Bucureşti în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia.

Accesul suporterilor se va realiza sub îndrumarea forţelor de ordine, după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

Din raţiuni de siguranţă, recomandăm suporterilor oaspeţi să nu poarte şi să nu afişeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Subliniem faptul că un număr de 52 de suporteri gazdă şi 25 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracţiune, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru acest meci de fotbal, din raţiuni de siguranţă, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat citat de agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și