Închide meniul

Detalii explozive despre relaţia dintre Mititelu şi Trică: „S-a dus şi l-a bătut, i-a spart maşina! Să nu se lase la fel acum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 22:08

Reclamă
Detalii explozive despre relaţia dintre Mititelu şi Trică: „S-a dus şi l-a bătut, i-a spart maşina! Să nu se lase la fel acum!

Detalii explozive despre relaţia dintre Mititelu şi Trică

Colaj Profimedia - Hepta

Aurel Ţicleanu a oferit detalii explozive despre relaţia dintre Adrian Mititelu şi Eugen Trică. Ţicleanu a spus că în primul mandat al lui Trică la FC U Craiova s-a lăsat cu scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Ţicleanu a făcut dezvăluri halucinante despre relaţia pe care au avut-o Adrian Mititelu şi Eugen Trică în trecut. Conform lui Ţicleanu, Trică l-ar fi bătut pe Adrian Mititelu.

Detalii explozive despre relaţia dintre Mititelu şi Trică

„Mi se pare că în primul lui mandat la Craiova, într-o dispută cu Mititelu, când Ilie Balaci era director tehnic, la sfârșitul unui antrenament s-a dus și l-a bătut pe Mititelu. Mititelu, care s-a dus și s-a refugiat în mașină.

Și i-a spart mașina. Cu piciorul i-a spart farul, i-a spart parbrizul. Mie mi-e să nu se lase la fel ca atunci”, a spus Aurel Ţicleanu la fanatik.ro.

OFICIAL | Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova! Nicolo Napoli a rămas în club

Eugen Trică este oficial noul antrenor de la FCU Craiova. Acesta revine pe banca oltenilor și va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Nicolo Napoli nu a plecat din club, și a fost numit director tehnic.

Reclamă

FCU Craiova traversează o perioadă extrem de dificilă, fiind pe locul 14 în Liga 1. Oltenii nu au obținut nicio victorie în play-out, și au fost eliminați și din Cupa României. FCU Craiova a anunțat noul staff al echipei. Eugen Trică va fi antrenorul principal, în timp ce secund va fi Florin Drăgan. Nicolo Napoli, revenit în Bănie la începutul lunii martie, nu a fost demis, ci a fost numit director tehnic.

De asemenea, Valentin David este și el tot antrenor secund la FCU Craiova, Gabriele Aldegani este antrenor cu portarii, iar Vlad Țăran este preparatorul fizic.

Eugen Trică este antrenorul alături de care FCU Craiova a promovat în Liga 1, fiind cel de-al șaptelea tehnician care îi antrenează pe olteni în acest sezon. Ultima sa aventură a fost la Alexandria, echipă care evoluează în playout-ul din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și