Închide meniul
Foto

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid: „Exprimă opinii despre fotbalişti!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 11:42

Reclamă
Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid: „Exprimă opinii despre fotbalişti!”

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt căsătoriţi din 2017

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt nelipsiţi de pe Giuleşti / Instagram

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid. Conform gsp.ro, Diana Şucu îşi dă cu părerea despre meciuri şi despre fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este nelipsită, alături de soţul său, de la meciurile Rapidului de pe teren propriu. Diana Şucu a fost surprinsă deseori în timp ce cânta cu emoţie imnul clubului. Se pare că implicarea soţiei lu Dan Şucu la Rapid e una mai mare.

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid

Sursa citată susţine că Diana Şucu participă şi la şedintele de la club, alături de soţul său şi de ceilalţi factori de decizie din Giuleşti. „Uneori exprimă și opinii despre partidă, despre fotbaliști”, au dezvăluit surse din club pentru gsp.ro. Mai mult, soţia lui Dan Şucu ar fi avut şi o replică pentru un rival care contesta arbitrajul în timpul unui meci.

„Da, dar și jucătorii ar trebui să reziste, să nu se mai vaite atât!” ar fi spus Diana Şucu.

Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid

A avut loc o schimbare majoră la Rapid, după ceDan Șucu a devenit acționar majoritar la clubul din Giulești! La clubul de sub Grant a avut loc o majorare a capitalului social. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al giuleștenilor, unde se precizează faptul că Șucu va deține de acum 70% din procentele clubului.

Reclamă

Șucu a declarat că obiectivul Rapidului în următorii ani va fi clasarea pe podium în fiecare sezon. De asemenea, acționarul majoritar al clubului giuleștean a mărturisit că se vor face investiții considerabile la echipa de sub Grant.

„Începând cu sezonul 2023-2024 al Ligii 1, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Ligă 1 îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a declarat Dan Șucu, conform site-ului oficial al clubului vişiniu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și