Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali: „Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 13:01

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali: Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim!”

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali! Valeriu Răchită, fostul fotbalist al FCSB-ului, a vorbit despre cum Mihai Stoica îi spiona, în trecut, pe jucătorii formației patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Dezvăluiri incredibile despre cum Mihai Stoica îi dă raportul din vestiar lui Gigi Becali

Valeriu Răchită susține că, în trecut, Mihai Stoica verifica telefoanele jucătorilor și îi dezvăluia lui Gigi Becali cu cine vorbesc aceștia.

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Reclamă

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a declarat Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

FCSB, în luptă pentru titlul de campioană

Și în actualul sezon, FCSB se luptă pentru titlul de campioană. În ultima etapă de campionat, FCSB a scăpat printre degete o victorie cu Universitatea Craiova, după ce, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri, în prelungiri, Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă, stabilind, astfel, scorul final, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Un punct obținut in extremis de Craiova, care a crezut până în ultima clipă. Bine, a venit și pe o greșeală de portar, dar cred că FCSB a dominat partida și putea să câștige. După aspectul jocului, da (n.r. FCSB merita să câștige). Dar, repet, Craiova a revenit, iar acest lucru i se datorează, în mare parte, și lui Neagoe pentru schimbările pe care le-a făcut. Aici s-a văzut și experiența antrenorului. Jocul greșeala așteaptă. Ambele goluri au venit pe greșeli individuale, primul dintr-o fază fixă, al doilea tot la fel.

Cei de la FCSB nu știu să gestioneze, deocamdată, finalurile de meci. Nu este prima dată când se întâmplă să piardă puncte importante pe final de joc, când controlează jocul. Aici cred că ține foarte mult de bancă, de experiența antrenorului. (n.r. Deci, aici, credeți că Mihai Pintilii este vinovat) N-are de ce să fie vinovat Pintilii, că nu el e antrenor. De data aceasta, n-a fost inspirat antrenorul.

Malcom Edjouma, foarte bine, nu numai golurile. Evoluția este una care, din punctul meu de vedere, îl face cel mai bun jucător din Liga 1.

N-avea ce să caute acolo, trebuia să stea în poartă (n.r. Ștefan Târnovanu). N-a fost nici o centrare foarte înaltă, ca să poți să ieși. Trebuia să-i lase pe fundașii lui centrali, că era acolo un buchet de jucători. Dacă stătea în poartă, mingea îi venea în brațe, era foarte simplu.

Cred că vor fi trei echipe care se vor bate la campionat. Mă refer la Farul, CFR și FCSB. Favorită, în momentul de față, este Farul. Are jocul cel mai constant și cel mai bun dintre toate”a spus Florin Prunea, despre partida FCSB – Universitatea Craiova, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și