Închide meniul

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu! Ce i-au interzis medicii, după meciul cu Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 20:47

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu! Ce i-au interzis medicii, după meciul cu Dinamo

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dorinel Munteanu a primit un diagnostic teribil din partea medicilor, după ce a ajuns la spital, după meciul cu Dinamo, din ultima etapă. „Neamţul” se confruntă cu mai multe probleme, anume traheobronșită cu viroză respiratorie şi nevralgie Arnold, motiv pentru care a primit interzis, din partea doctorilor, să iasă din casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu nu s-a mai prezentat nici la antrenamentele celor de la Oţelul, după meciul cu Dinamo. De echipă se ocupă staff-ul său, fapt anunţat de oficialii gălăţenilor, printr-un comunicat.

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu traversează o perioadă delicată. Conform gsp.ro, fostul internaţional a primit diagnosticul din partea medicilor, acesta confruntându-se cu traheobronşită cu viroză respiratorie, dar şi cu o problemă mai puţin cunoscută, anume nevralgie Arnold.

Acest tip de nevralgie afectează nervii occipitali şi cauzează dureri în partea din spate a capului, dureri confundate de multe ori cu migrene.

Dorinel Munteanu se află în prezent acasă, la Galaţi, şi nu are permisiunea medicilor să-şi părăsească locuinţa. Cu toate acestea, antrenorul celor de la Oţelul vrea să fie alături de echipa sa la meciul de sâmbătă, cu Farul, din Liga 1. Acesta îşi doreşte să stea în tribune, însă totul depinde de starea sa de sănătate.

Reclamă

În meciul cu Dinamo, Dorinel Munteanu a fost eliminat de către centralul Moroiţă, după ce l-a jignit pe tuşier. „Neamţul” riscă o suspendare uriaşă, de şase etape, după ce a provocat un scandal uriaş şi la duelul cu Rapid. După acest meci, „Munti” i-a numit pe unii dintre fanii giuleştenilor ca fiind „bronzaţi”.

Dorinel Munteanu a recunoscut totul, după scandalul de la Dinamo – Oţelul

Dorinel Munteanu a recunoscut totul, după scandalul de la meciul dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul gălăţenilor a mărturisit că l-a jignit pe arbitru şi şi-a cerut scuze pentru ieşirea din timpul meciului.

„Munti” a mai declarat că „bateria” lui s-a descărcat şi s-a declarat deranjat de lucrurile care s-au petrecut la Oţelul, înaintea meciului cu Dinamo. Acesta a ajuns pe patul de spital, imediat după partida de pe arena „Arcul de Triumf”.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și