Închide meniul

Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu: „Va fi operat de urgenţă!”

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 20:49

Reclamă
Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu: „Va fi operat de urgenţă!

Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu

Valentin Ţicu şi Dragoş Iancu/ Capturi Orange Sport

Dragoş Iancu a primit un diagnostic teribil, după ce a fost faultat extrem de dur de către Valentin Ţicu, în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Tânărul mijlocaş al sibienilor va fi operat de urgenţă, după cum a anunţat clubul, printr-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ţicu i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu, după o intrare prin alunecare, încă din minutul şase al meciului de pe „Ilie Oană”. Fundaşul Petrolului a văzut imediat cartonaşul roşu.

Diagnostic teribil pentru Dragoş Iancu, după ce a fost faultat dur de Valentin Ţicu

Hermannstadt a anunţat că Dragoş Iancu a suferit fractură de peroneu, şi va fi operat de urgenţă chiar în seara aceasta, ca urmare a faultului teribil.

Sibienii au anunţat că îi vor fi alături lui Iancu, pe tot parcursul recuperii sale, şi critică intrarea extrem de violentă a lui Ţicu.

„Gândurile și toate emoțiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoș, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem… Știm, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.

Reclamă

Dragoș al nostru a primit diagnosticul de fractură deschisă de peroneu și va fi operat în această seară de urgență la un spital din București. El este puternic și va trece cu bine peste această grea încercare! Dar noi? Noi îi vom fi alături într-o formă sau alta?

Dragoș va citi mesajele voastre, fiindcă se bucură de fiecare moment, fiecare minut și fiecare clipă de fotbal.

Forță, Dragoș!”, a transmis Hermannstdat.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Valentin Ţicu, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu

Imediat după meci, Valentin Ţicu a oferit şi el o reacţie, cu privire la incidentul din startul partidei. Fundaşul s-a declarat extrem de afectat de faptul că i-a provocat o accidentare atât de gravă lui Dragoş Iancu, şi mărturiseşte că nu a fost intenţia sa să facă acest fapt.

„Îmi pare rău…Am vrut să bag alunecare, nu voiam să se întâmple asta. Toate rugăciunile mele se duc către el. Nu s-a pus problema să-l lovesc intenţionat, nu a fost intenţia mea. Sincer să fiu, mi-a fost greu să văd şi faza după, dar se vede clar că nu am intenţie. Îmi cer scuze familiei lui, mă simt de parcă eu am păţit asta.

Toate gândurile şi grija mea merg către el. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot, are tot sprijinul meu”, a declarat Valentin Ţicu, conform digisport.ro.

Accidentare horror în Petrolul – Hermannstadt

A avut loc o accidentare horror în partida dintre Petrolul şi Hermannstadt, din etapa a zecea de Liga 1. Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Faultul teribil a avut loc în minutul 6 al duelului de la Ploieşti. Valentin Ţicu a intrat prin alunecare la Dragoş Iancu, iar tânărul jucător al lui Măldărăşanu şi-a rupt piciorul!

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu fundaşului Petrolului.

Imediat după ce au văzut cum i se prezintă piciorul lui Dragoş Iancu, fotbaliştii Petrolului, cât şi cei ai lui Hermannstadt, au început să-şi pună mâinile în cap şi să plângă.

Reclamă

Şi Valentin Ţicu a fost puternic afectat de către faultul pe care l-a comis asupra lui Iancu. Fundaşul Petrolului a fost imediat consolat de către coechipieri şi de către antrenori, la ieşirea de pe teren.

Dragoş Iancu a fost scos de pe teren cu ambulanţa, iar în timp ce primea îngrijiri, colegii săi l-au încojurat pentru ca imaginile cu acesta să nu mai fie difuzate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și