Închide meniul

Dialog uluitor între Gigi Becali şi Vali Creţu: „La mine nici ciobanii nu fac asta!”. Ce i-a interzis latifundiarul din Pipera fundaşului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 13:07

Dialog uluitor între Gigi Becali şi Vali Creţu: „La mine nici ciobanii nu fac asta!. Ce i-a interzis latifundiarul din Pipera fundaşului de la FCSB

Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali

Vali Creţi, alături de fanii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

A avut loc un dialog uluitor între Gigi Becali şi Vali Creţu. Patronul lui FCSB a recunoscut că a luat atitudine din cauza comportamentului de care a dat dovadă fundaşul dreapta al lui Toni Petrea. Latifundiarul din Pipera l-a sunat pe jucător şi i-a transmis că nu mai permite aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au apărut zvonuri că Vali Creţu a avut o ieşire de necrezut la ultimul antrenament avut de roş-albaştri înaintea deplasării în Georgia. Acesta ar fi făcut haos şi ar fi înjurat staff-ul tehnic. Secunzii lui Toni Petrea i-ar fi cerut lui Gigi Becali să îl dea afară pe fundaş, dar informaţiile au fost negate de Mihai Stoica.

Dialog uluitor între Gigi Becali şi Vali Creţu

Gigi Becali a avut o primă reacţie după înfrângerea ruşinoasă cu Saburtalo, scor 0-1. Asigură că nu e vorba despre un astfel de incident, dar a recunoscut că l-a sunat pe Vali Creţu din cauza înjurăturilor pe care le „scăpa” în timpul antrenamentelor. I-a interzis, luna trecută, să mai folosească astfel de cuvinte.

Nu ştiu despre ce e vorba (n.r. dacă Vali Creţu ar fi înjurat staff-ul lui Toni Petrea). Nu, tată! A fost situaţia înainte, acum vreo lună, nu acum. Vali are un tip de a vorbi la antrenament. El înjură… că „aia a mea” nu e înjurătură.

I-am dat telefon şi i-am zis: ‘Băi, Creţu, tu ştii unde joci fotbal? Dar ştii unde faci antrenamentele?’. Acolo e curtea mea, în curtea mea nu are voie să spui prostii sau să fumezi. La mine în curte… nici ciobanii în curte nu-i las să înjure. Nici oamenii din curte… îi atenţionez. Nu ai voie să spui prostii şi să fumezi, că altfel pleci acasă. Mi-a spus că a înţeles. Şi-a cerut iertare şi asta a fost„, a precizat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Creţu este din 2019 la FCSB. A fost transferat de la Gaz Metan Mediaş cu 125.000 de euro şi mai are contract cu roş-albaştrii până pe 30 iunie 2023. Ovidiu Popescu, Florin Achim, Denis Haruţ şi Alexandru Pantea sunt variantele de fundaş dreapta pe care le mai are Toni Petrea.

Mihai Stoica, explicaţii despre situaţia lui Vali Creţu

Şi MM a negat că fundaşul dreapta, criticat în termeni duri de Gigi Becali la finalul meciului FCSB – U Cluj, scor 1-1, ar fi avut înjurat secunzii lui Toni Petrea.

Managerul general al vicecampionei României a recunoscut că Creţu a fost scos pentru moment din lot, dar de vină ar fi fost o accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

De data asta nu e o informaţie corectă, cineva a fost minţit. Creţu a ieşit din antrenament cu o durere în loja posterioară a coapsei, o să îl consult şi îţi spun.

L-am consultat, îl doare pe toate manevrele pentru leziuni musculare şi la mers, o să îi fac un RMN mâine seară sau joi, în prima parte a zilei.

Aceasta e situaţia, nu a existat niciun conflict, nicio înjurătură. Probabil au fost nişte informaţii care s-au distorsionat. Săptămâna trecută a fost o discuţie cu el, că el comentează, dar comentează cât se antrenează. Nu s-a întâmplat să înjure antrenorii„, a declarat Mihai Stoica, marţi, la orangesport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:15 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 1-2, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. Trei goluri în primele 18 minute! 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și