Închide meniul

Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB: “I-a spus că acolo e o junglă!”. Vestea care îl va înfuria pe patronul roș-albaștrilor

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 15:40

Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB: “I-a spus că acolo e o junglă!”. Vestea care îl va înfuria pe patronul roș-albaștrilor

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB
  • Vestea care îl va înfuria pe patronul roș-albaștrilor

Din cauza lui Zdenek Ondrasek a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB. Potrivit playsport.ro, fostul atacant al roș-albaștrilor l-a consultat recent pe jucătorul dorit de latifundiarul din Pipera. Discursul pe care l-a avut Ondrasek cu siguranță nu va fi deloc pe placul finanțatorului vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această vară, Gigi Becali s-a aflat pe urmele lui Pavol Safranko, fostul atacant al lui Sepsi, aflat în prezent la Mamelodi Sundowns, în Africa de Sud. În ciuda dorinței uriașe a patronului FCSB, negocierile s-au încheiat prost pentru el.

Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB

Se pare totuși că a mai existat un factor important care a împiedicat sosirea lui Safranko la FCSB. Conform sursei citate, atacantul slovac l-ar fi contactat pe prietenul său, Zdenek Ondrasek, pentru a-l întreba dacă merită sau nu să meargă la clubul lui Gigi Becali.

Reclamă

Iar răspunsul fostului vârf de la FCSB n-a fost deloc pe placul lui Pavol Safranko.

“S-a consultat recent și cu Ondrasek, cu care se cunoaște foarte bine, iar băiatul i-a povestit ce a trăit la clubul lui Becali.

Reclamă

L-a sfătuit să se gândească de zece ori înainte de a lua o decizie legată de FCSB, unde e o junglă”, a spus un apropiat al lui Pavol Safranko, potrivit playsport.ro.

Zdenek Ondrasek nu are amintiri plăcute de la FCSB. Atacantul ceh a petrecut numai două luni la formația roș-albastră, în iulie și august 2021.

Adus liber de contract de la Viktoria Plzen, jucătorul de 33 de ani a bifat numai 3 apariții în tricoul echipei lui Becali: două în Liga 1 și una în preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Aventura lui Ondrasek la FCSB s-a încheiat brusc și prematur, după numai două luni. Ulterior, cehul a plecat în Norvegia, la Tromso.

Nicolae Dică nu știa că transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat

Mihai Stoica a anunțat în cursul acestei săptămâni că transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Vestea l-a luat complet prin surprindere pe Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Viking, pierdut de vicecampioana României aseară cu 2-1.

„Dicanio” speră în continuare ca Safranko să ajungă sub comanda sa pentru că, spune el, FCSB are nevoie de „un atacant de valoare”:

„(N.r. – Transferul lui Safranko a picat) Da? Așa este. Dacă v-a anunțat așa, înseamnă că așa este. Vom vedea, va trebui să aducem atacant, sper să reușim să-l aducem. Nu știu dacă a picat 100%, vom vedea ce discuții sunt, nu vorbesc eu cu jucători sau impresari, nu este treaba mea. Treaba mea este să antrenez.

CFR Cluj a adus tot un jucător care a fost în România (n.r. – pe Cephas Malele). Și noi am încercat să-l aducem pe Safranko. Am așteptat atâtea zile un atacant, vom vedea, vom căuta alte piste. Nu este chiar atât de ușor.

Trebuie să aduci un atacant de valoare, care cât de cât să fi făcut ceva pe la echipele la care a fost. Ca să vină, are nevoie de timp. Doar dacă este antrenat 100%, ok, poți să zici că îl aduci și poți să-l bagi”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

„N-avem cum să-l luăm”, a spus Mihai Stoica, marți, la orangesport.ro.

Reclamă

Pavol Safranko a mai jucat în Liga 1 la Sepsi, pentru care a adunat 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”