Închide meniul

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Cătălin Cîrjan și Adrian Caragea, gol la primul meci în tricoul alb-roșu

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 20:21

Reclamă
Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Cătălin Cîrjan și Adrian Caragea, gol la primul meci în tricoul alb-roșu

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Echipa alb-roșie s-a distrat în cantonamentul de la Brașov, în meciul cu o echipă din Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au decis să dispute un amical împotriva celor de la Olimpic Zărnești, înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia. Echipa lui Zeljko Kopic nu a avut nicio emoție și s-a impus cu un categoric 8-0.

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii!

În prima repriză, Zeljko Kopic a aliniat o formulă tipică unui meci de Liga 1. În „primul 11” al echipei alb-roșie au fost jucătorii:

Golubovic – Cr. Costin, Giafer, Homawoo, Amzăr – Gnahore, Licsandru, Cîrjan – Ahmed Bani, Petru Neagu, Dennis Politic.

În a doua repriză însă, potrivit informațiilor oferite de Radio Dinamo, Zeljko Kopic le-a oferit o șansă și jucătorilor:

Reclamă
Reclamă 4

Oncescu- Costin, Patriche, Giafer, Bordusanu- Gavrilă, Licsandru, Borcea – Caragea, Florescu, Rotund.

La primul meci pentru Dinamo au marcat și Cătălin Cîrjan, dar și tânărul Adrian Caragea, venit în Liga 1 de la Sassuolo Primavera.

Sursa menționată anterior anunță că Dinamo se va mai pregăti timp de o săptămână la Brașov, înainte de următorul amical al verii. După perioada de antrenament, „câinii” se vor duela cu Unirea Slobozia, formație nou promovată în primul eșalon al fotbalului românesc.

Reclamă

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo

Conform fanatik.ro, Gabriel de Moura nu a făcut deplasarea alături de Dinamo la Braşov, acolo unde „câini” îşi desfăşoară primul cantonament al verii. Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic au decis să nu-i mai prelungească fundaşului contractului, contract care expiră la finalul acestei luni.

Decizia oficialilor lui Dinamo este una surprinzătoare, dat fiind faptul că Gabriel de Moura a fost un titular indiscutabil la Dinamo, în sezonul precedent, şi unul dintre căpitanii echipei. De Moura a purtat banderola şi în barajul cu Csikszereda, atunci când „câinii” se impuneau cu 2-0.

Gabriel de Moura îşi va încheia astfel a doua sa perioadă la Dinamo, începută în iarna lui 2022, după ce a mai evoluat pentru formaţia din Ştefan cel Mare şi în perioada iulie 2019 şi ianuarie 2020.

Ajuns la 35 de ani, Gabriel de Moura a bifat 36 de meciuri la Dinamo, în sezonul trecut, reuşind să marcheze un gol, în toate competiţiile.

Până în acest moment, Dinamo a oficializat două transferuri. Cătălin Cîrjan şi Adrian Caragea au semnat cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

„Uite cine se plânge!” Presa din Albania a răbufnit după ce Serbia a amenințat că se retrage de la EURO 2024!

13:42

Slovenia – Serbia LIVE TEXT (16:00). Primul meci de la EURO 2024 cu Istvan Kovacs la centru! Echipele probabile

13:23

Serbia a amenințat că se retrage de la EURO 2024, după scandalul de la Albania – Croația! Cum ar putea fi afectată competiția

12:54

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Giuleștenii, victorie fără emoții în primul amical al verii

12:41

Unde se va juca Maccabi Tel Aviv – FCSB, în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor. Decizia luată de oficialii din Israel

12:27

VideoDavid Popovici a obţinut un timp uriaş, 46:66, la ştafeta de 4×100 m liber. De ce nu este omologat ca nou record mondial

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și