Închide meniul

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB! Câte persoane urmăresc din tribune meciul dintre marile rivale

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 22:32

Reclamă
Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB! Câte persoane urmăresc din tribune meciul dintre marile rivale

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB!

Imagine din tribune de la derby-ul Dinamo - FCSB / AntenaSport

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB! 45.469 de spectatori se află în tribune la meciul dintre marile rivale, disputat pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anterior, directorul de marketing al „câinilor”, Romeo Bănică, anunţa că Dinamo a încasat circa 350.000 de euro din vânzarea biletelor pentru derby-ul cu FCSB.

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB!

Precedentul record de spectatori înregistrat la un meci al lui Dinamo era de 43.789 de fani. Acesta a fost înregistrat tot la un derby Dinamo – FCSB, disputat în 2013, pe Arena Naţională.

Cred că acest target nu doar că va fi atins, dar va fi chiar depășit. Mai mult, sper să depășim recordul stabilit în mai 2013, când am avut 43.789 de spectatori. În momentul de față, sectorul destinat oaspeților are încă multe locuri disponibile, ceea ce ne face să credem că stadionul va fi dominat de suporterii noștri.

Succesul în vânzarea biletelor este o reușită a întregii comunități dinamoviste. A fost un efort comun între club și suporteri. DDB, Peluza Cătălin Hîldan, voi, paginile și grupurile de suporteri au avut un rol crucial în promovarea continuă a acestui meci, iar meritul trebuie împărțit între toți cei care respiră alb-roșu”, declara directorul de marketing al lui Dinamo, Romeo Bănică, pentru Radio Dinamo 1948.

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! Atacantul, la al treilea meci la rând în care înscrie

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! În minutul 26 al derby-ului, Daniel Bîrligea a profitat de o respingere greşită a lui Golubovic şi a marcat din foarfecă.

Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro este în mare formă. Este al treilea meci la rând în care Bîrligea înscrie. Totodată, este al patrulea gol în 5 meciuri pentru vârful de atac al FCSB-ului.

Bîrligea a marcat singurul gol al partidei cu PAOK, din Europa League, apoi a înscris în campionat, în victoria FCSB-ului cu Gloria Buzău, cu 3-2. Atacantul în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe a deschis acum scorul, cu o foarfecă de efect, în derby-ul Dinamo – FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB. În contractul de transfer mai sunt stipulate anumite bonusuri, dar şi o clauză că Bîrligea nu poate evolua în meciurile FCSB-ului cu CFR Cluj.

Dacă FCSB va reuşi să îşi învingă marea rivală în derby-ul disputat pe Arena Naţională, campioana României o va depăşi pe Dinamo în clasament. Înaintea derby-ului, cele două echipe erau despărţite de 2 puncte în Liga 1. Dinamo era pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB era pe locul 7, cu 16 puncte. Roş-albaştrii au un meci mai puţin jucat faţă de „câini”. FCSB are o restanţă de disputat, cu FC Botoşani.

DINAMO (4-3-3): Golubovic – Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic (cpt.)
Rezerve: Al. Roșca, Licsandru, Soro, Abdallah, Neagu, Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Cr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panțîru, Ștefănescu, Edjouma, D. Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Ngezana, Alhassan, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și