Închide meniul

Dinamo a reacţionat, după ce FC Argeş a cerut retragerea licenţei echipei din Ştefan cel Mare. Comunicatul „câinilor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 19:50

Dinamo a reacţionat, după ce FC Argeş a cerut retragerea licenţei echipei din Ştefan cel Mare. Comunicatul „câinilor

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară

Jucătorii lui Dinamo în meciul cu FC Argeş / Hepta

Dinamo a reacţionat, după ce FC Argeş a cerut retragerea licenţei echipei din Ştefan cel Mare. Prin intermediul lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului, Dinamo a răspuns acuzaţiilor venite din partea clubului piteştean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Trivale a cerut ca FRF să le retragă dinamoviştilor licenţa pentru prima ligă, pe motiv că nu ar fi achitat toate datoriile până pe 31 martie 2023.

Dinamo a reacţionat, după ce FC Argeş a cerut retragerea licenţei echipei din Ştefan cel Mare

Această cerere făcută de piteşteni a venit înainte de partida retur a barajului de retrogradare/promovare. În tur, Dinamo a învins-o pe FC Argeş cu 6-1.

Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare, a emis un comnicat prin intermediul paginii de Facebook a celor de la Dinamo şi a ţinut să îi asigure pe suporterii „câinilor” că echipa va promova în Superligă în cazul în care băieţii lui Ovidiu Burcă vor obţine acest lucru pe teren. De asemenea, Vlad Iacob a menţionat că se puteau depune contestaţii doar până pe 31 mai.

”TOTUL SE JOACĂ PE TEREN!

Reclamă

București, 2 iunie 2023

Clubul DINAMO 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele, ca răspuns la demersul efectuat de către FC Argeș la Federația Română de Fotbal:

În primul rând, termenul de contestație pentru acordarea licenței cluburilor a fost depășit, încă din data de 31 mai. Orice contestație ulterioară este considerată tardivă.

Reclamă 4 / 0/3

În al doilea rând, clubul Dinamo 1948 S.A. a obținut licența pentru Liga I prin prisma existenței unui plan de reorganizare deja aprobat de către instanța competentă, în conformitate cu care societatea funcționează astăzi. Demersurile actuale făcute de către club și administratorul judiciar sunt în vederea modificării planului în vigoare.

Totodată, cu privire la pretinsele creanțe menționate de către FC Argeș, acestea au fost evaluate atât de către instituția competentă de acordare a licențelor, anume Federația Română de Fotbal, cât și de un auditor independent, extern, contractat de către aceasta. Concluzia la care au ajuns ambele părți este că Dinamo 1948 S.A. îndeplinește integral cerințele de licențiere pentru Liga I, sezonul competițional 2023-2024.

Considerăm că acest demers este totalmente nefondat. De asemenea, acesta a fost efectuat tardiv de către FC Argeș în cunoștință de cauză – acest club deținând o licență de Liga I și cunoscând foarte bine termenul pentru contestații. Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiție!

Clubul Dinamo 1948 S.A. a îndeplinit cerințele regulamentare de participare în Liga I, începând cu sezonul următor, iar singurul pas rămas va avea loc pe terenul de fotbal, în partida disputată mâine, la Mioveni.

Așteptăm cât mai mulți dinamoviști alături de noi și suntem convinși că jucătorii și Ovidiu Burcă își vor face din nou datoria în teren, acolo unde trebuie decis totul! Fie ca cel mai bun să învingă și avem convingerea că la finalul partidei ne vom bucura, împreună”, a anunţat clubul Dinamo prin intermediul unui comunicat.

FC Argeş a cerut retragerea licenţei lui Dinamo pentru Liga 1

FC Argeş a cerut retragerea licenţei lui Dinamo pentru Liga 1! Conducerea lui FC Argeş a menţionat în cerere că Dinamo avea datorii neachitate la data de 31 martie 2023.

Totodată, FC Argeş a susţinut că planul de organizare al lui Dinamo nu fusese aprobat până la data de 30 aprilie 2023, data-limită de solicitare a licenţei.

Reclamă

”Vă solicităm următoarele:

1. Să solicitați de îndată, în maximum 24 de ore de la primirea prezentei, Comisiei de Licențiere retragerea licenței de Liga 1 echipei Dinamo 1948 SA, în insolvență, pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere, având în vedere efectele pe care le produce atribuirea licenței de participare în Liga 1 către o echipă care nu îndeplinește condițiile de acordare.

2. Să solicitați introducerea în cauză a clubului nostru, ca parte interesată, și să procedați informarea clubului cu privire la statusul cererii noastre, respectiv a retragerii licenței de Liga 1 primită de către echipa Dinamo 1948 SA în opinia noastră fără respectarea regulamentului, astfel încât să putem să ne exercităm toate posibilitățile pentru apărarea drepturilor noastre.

Vă informăm, totodată, că, în măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva Managerului de Licențiere, precum și a oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, arată FC Argeş în cererea de retragere a licenţei lui Dinamo pentru Liga 1, potrivit gsp.ro.

FC Argeş – Dinamo, returul barajului de retrogradare/promovare, se joacă sâmbătă. În partida tur, care a avut loc pe Arena Naţională, echipa lui Ovidiu Burcă s-a impus cu 6-1.

Recomandări
  • Dinamo a reacţionat după ce FC Argeş a cerut ca licenţa „câinilor” să fie retrasă
  • Returul dintre FC Argeş şi Dinamo se joacă sâmbătă seară

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și