Închide meniul

Dinamo, gata să transfere un nou jucător: „Vin să mă bat la play-off!” Pe cine a pus ochii Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 9:14

Reclamă
Dinamo, gata să transfere un nou jucător: Vin să mă bat la play-off!” Pe cine a pus ochii Ovidiu Burcă

Dinamo, gata să transfere un nou jucător

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Dinamo e gata să transfere un nou jucător. „Câinii” au pus ochii pe portarul Răzvan Began, cel care recent s-a despărțit de Botoșani. Goalkeeper-ul susține că trupa din Ștefan cel Mare este prima variantă pentru el, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește de duelul cu Sepsi, din a treia etapă a Ligii 1. Meciul va avea loc luni, de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Dinamo, gata să transfere un nou jucător

Dinamo l-a cedat sub formă de împrumut pe Denis Oncescu la Concordia Chiajna, în acest start de sezon. De asemenea, și Filip Dujmovic este cu gândul la plecarea de la echipă, pentru a bifa mai multe minute, astfel că trupa din Ștefan cel Mare ar putea rămâne doar cu Adnan Golubovic, pentru varianta de portar.

În acest context, Ovidiu Burcă a pus ochii pe Răzvan Began, cel care și-a reziliat contractul cu Botoșani în acest start de sezon.

Portarul a dezvăluit că negociază cu trupa din Ștefan cel Mare, și are ambiții mari dacă va semna cu roș-albii. Began vrea să se bată la play-off cu Dinamo.

Reclamă

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off.

Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”, a declarat Răzvan Began, pentru gsp.ro.

Răzvan Began a semnat cu Botoșani în această vară, după ce s-a despărțit de Sepsi. Acesta însă a luat decizia de a pleca de la trupa lui Marius Croitoru după un singur meci disputat alături de moldoveni.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă: „Dinamo are nevoie de finanțare acum”

Vlad Iacob trage un semnal de alarmă. Administratorul special al lui Dinamo a organizat astăzi o conferinţă de presă. Vlad Iacob a susţinut că datoriile curente ale clubului sunt de 800.000 de euro şi că, în afară de acestea, Dinamo mai are datorii de 7 milioane de euro.

În prezent, în pofida informațiilor transmise pe diverse canale, pe lângă lucruri care reprezintă o normalitate pentru multe lucruri mici din Superligă – cum ar fi plata salariilor la zi și posibilitatea de a face transferuri – Dinamo are următoarea situație: astăzi, clubul are datorii curente de aproximativ 800.000 de euro și un singur plan de reorganizare aprobat. (…) Mai sunt datorii totale de aproximativ 7 milioane de euro.

Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului. Sunt, evident, niște diferențe de viziune, dar nu sunt într-un război. Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și vizunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu experiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare.

În interiorul clubului au ajuns sub 1,4 milioane de euro. Am cunoștințe că s-au mai făcut plăți pentru ridicarea interdicției la transferuri, undeva spre 400.000 de euro. Acționarii au făcut aceste plăți. Nu știu detaliile din interiorul Red&White. Ajungem, deci, pe la 1,8 – 1,9 milioane de euro. Au mai fost niște plăți făcute pentru prime, pentru cantonament. În total, undeva pe la două milioane de euro. Probabil sub”, a declarat Vlad Iacob, în timpul unei conferințe de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și