Închide meniul

Dinamo, învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg, în al doilea amical din Slovenia. „Câinii” au cedat pe final

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 21:14

Dinamo, învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg, în al doilea amical din Slovenia. Câinii” au cedat pe final

Dinamo, învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg, în al doilea amical din Slovenia

Dinamo - Zalaegerszeg 0-1 / Facebook Dinamo

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg în al doilea amical disputat în cantonamentul din Slovenia. În primul amical, „câinii” o învinseseră cu 1-0 pe Slaven Belupo, din Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din prima ligă din Ungaria a învins-o pe Dinamo cu un gol marcat în minutul 85. Daniel Milovanovikj a fost marcatorul golului. Zalaegerszeg s-a clasat pe locul 9 sezonul trecut în prima ligă din Ungaria.

Dinamo, învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg, în al doilea amical din Slovenia

Meciul a început după o ploaie torenţială. Dinamo a început meciul cu Zalaegerszeg în această formulă: Golubovic – De Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr – Larrucea, Iglesias, A. Irimia – Bani, Ghezali.

Pentru Dinamo Bucureşti urmează amicalul de lux cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Partida va fi disputată miercuri, 5 iulie, pe Jacques Lemans Arena, din Sankt Veit an der Glan (Austria).

Zalaegerszeg a cucerit Cupa Ungariei sezonul precedent, urmând să evolueze în cupele europene. Zalaegerszeg va întâlni echipa croată Osijek în Conference League.

Reclamă

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Goncalo Gregorio este noul atacant al „câinilor”

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Echipa lui Ovidiu Burcă a adus un atacant lusitan în cantonamentul din Slovenia. Este vorba despre Goncalo Gregorio, în vârstă de 28 de ani.

Chiar dacă oficialii din Ștefan cel Mare se confruntă în continuare cu o interdicție pe piața transferurilor, „câinii” sunt foarte activi în această perioadă de mercato. Până în momentul de față, Ovidiu Burcă are sub comanda sa 3 noi jucători. Este vorba despre Hakim Abdullah, Adnan Golubovic și Gongalo Gregorio.

Jucătorul portughez se află deja în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare. Goncalo a jucat ultima dată pentru echipa din Liga a 2-a a Portugaliei, Leiria. În sezonul trecut a reușit să marcheze de 11 ori în 24 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

După anunțul înțelegerii, care a fost făcut de publicația lusitană abola.pt, Peluza Cătălin Hîldan a publicat un mesaj, în care reprezentanții acesteia au dezvăluit că interdicția la transferuri a echipei va fi ridicată în cel mai scurt timp.

Vlad Iacob, explicaţii după ce Dinamo s-a înţeles cu trei jucători, chiar dacă are interdicţie la transferuri

Administratorul special al lui Dinamo a precizat că în cel mai scurt timp se va afla dacă nou-promovata va scăpa de interdicţia la transferuri. „Câinii” au litigii cu mai mulţi foşti jucători. Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec, Akpala și Azankpo au de primit, în total, aproape 600.000 de euro. Vlad Iacob nu ştie cum ar putea fi plătită această sumă.

Noi aşteptăm din clipă în clipă deblocarea transferurilor. Dacă nu se vor debloca, acţionarii şi-au asumat că se vor soluţiona. Nu e vorba de TAS, e vorba de FIFA. Nu există un termen stabilit. Noi aşteptăm decizia. Clubul Dinamo nu poate plăti, este în insolvenţă. Nu Dinamo este entitatea de unde vor pleca banii”, a declarat Vlad Iacob la digisport.ro.

Şefii lui Dinamo sunt optimişti că toţi jucătorii care au fost convinşi să semneze cu Dinamo vor fi, în cele din urmă, prezentaţi.

Sunt jucători care au fost monitorizaţi o bună perioadă de timp, care s-au alăturat. Sperăm ca actele să fie perfectate de îndată ce interdicţia se ridică. Jucătorii au încredere că situaţia se va soluţiona într-un timp foarte scurt. Sunt câteva întăriri pe care le aşteptăm în perioada imediat următoare”, a mai spus oficialul dinamoviştilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și