Închide meniul

Dinamo, la un pas de un nou transfer! „Câinii” se întăresc cu un jucător român din Italia

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 9:40

Reclamă
Dinamo, la un pas de un nou transfer! „Câinii se întăresc cu un jucător român din Italia

Dinamo, la un pas de un nou transfer

Zeljko Kopic şi Florentin Petre/ Profimedia

Dinamo este la un pas de un nou transfer, în această vară. „Câinii” se întăresc cu un jucător român, crescut în Italia. Andrei Mărginean e gata să semneze cu trupa din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a transferat mai mulţi tineri jucători români în această vară, crescuţi la academii din străinătate. Cătălin Cîrjan şi Adrian Caragea sunt doar două dintre exemple.

Dinamo, la un pas de un nou transfer

Andrei Mărginean a rămas liber de contract în această vară, după ce i-a expirat contractul cu Ternana, şi e aproape să semneze cu Dinamo, notează playsport.ro.

„Câinii” îl vor transfera sub formă de împrumut pe Andrei Mărginean, pentru un sezon, cu opţiunea unei achiziţii definitive la finalul sezonului. Suma de transfer definitiv poate ajunge la un milion de euro, în funcţie de evoluţiile mijlocaşului.

Andrei Mărginean, în vârstă de 23 de ani, este un mijlocaş central care a bifat prezenţe şi în loturile de juniori ale naţionalei României. Acesta a fost transferat de academia celor de la Sassuolo în 2018, ulterior fiind împrumutat la mai multe echipe.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul trecut, Andrei Mărginean a fost împrumutat la Ternana, formaţie din Serie B. Mijlocaşul român a reuşit să bifeze zece meciuri pentru italieni, fără să marcheze vreun gol.

Andrei Mărginean este cotat la 200.000 de euro, iar cea mai mare valoare pe piaţă a sa a fost de 250.000 de euro, atinsă în vara lui 2021, atunci când evolua pentru Sassuolo Primavera.

Ionuţ Negoiţă s-a întors la Dinamo

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Omul de afaceri a ales să revină la echipă, după patru ani, însă nu în conducerea clubului din Ştefan cel Mare, ci ca sponsor.

Reclamă

După ce în ultimii ani, Ionuţ Negoiţă a declarat că e dispus să o ajute pe Dinamo, acesta a ales să se implice din nou la echipă, din acest sezon. Una dintre firmele sale va apărea pe tricoul de joc al „câinilor”, ca nou sponsor al echipei.

Conform gsp.ro, Ionuţ Negoiţă va contribui cu o sumă considerabilă la formaţia pe care a condus-o până în urmă cu patru ani. Concret, omul de afaceri va plăti peste 300.000 de euro, după ce numele uneia dintre companiile sale va apărea pe tricoul „câinilor”.

Suma de 300.000 de euro va putea creşte, pe parcursul sezonului, în funcţie de performanţele şi rezultatele obţinute de Dinamo, după cum a anunţat o persoană din anturajul lui Ionuţ Negoiţă.

În cele din urmă, Ionuț Negoiță va reveni ca sponsor, atât, la Dinamo. Sunt fel și fel de pachet de sponsorizare, probabil, va fi accesat unul de peste 300.000 de euro. Cu bonusuri de performanță, în funcție de anumiți parametri, pot fi mai mulți bani”, a anunţat un apropiat al lui Ionuţ Negoiţă, conform sursei citate mai sus.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

11:20

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!”

10:53

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

10:43

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse”

10:36

Câte bilete s-au vândut deja la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Fanii iau cu asalt Ghencea

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și