Închide meniul

Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil! Cum arată clasamentul în play-out, după ce „câinii” au fost învinşi de Oţelul

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 22:38

Reclamă
Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil! Cum arată clasamentul în play-out, după ce „câinii au fost învinşi de Oţelul

Cum arată clasamentul în play-out, după ce "câinii" au fost învinşi de Oţelul

Jucătorii lui Dinamo, supăraţi, într-un meci / Profimedia Images

Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, după ce Tănasă a marcat în prelungirile meciului şi le-a adus victoria gălăţenilor. Iată cum arată clasamentul în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află acum la un punct în spatele lui FCU Craiova şi la 2 peste ultima clasată, FC Botoşani.

Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil!

Aşa arată acum clasamentul în play-out:

Clasamentul în Liga 1 după înfrângerea "câinilor" cu Oţelul
Clasamentul în Liga 1 după înfrângerea „câinilor” cu Oţelul

Gălăţenii au controlat jocul în a doua repriză şi au avut mai multe ocazii de gol. În cele din urmă au dat lovitura prin Tănasă, care a marcat primul său gol în Liga 1.

Golul marcat de Tănasă în prelungiri îi duce pe „câini” la 4 puncte în spatele primului loc care evită direct retrogradarea. Acesta e ocupat acum de FC Voluntari.

Reclamă

Oţelul – Dinamo 1-0. Gălăţenii au dat lovitura în prelungirile partidei! Dezastru pentru „câini”

Oţelul – Dinamo s-a încheiat 1-0. Partida din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Dorinel Munteanu trece printr-un moment excelent. A obţinut a patra victorie la rând. De partea cealaltă, „câinii” se află într-o situaţie cumplită. Se află pe locul 9 în Liga 1.

Etapa trecută, Dinamo a revenit pe loc de retrogradare directă după ce a ratat printre degete victoria cu Petrolul. În faţa a 350 de copii, jucătorii lui Kopic au fost egalaţi în minutul 90+13.

OȚELUL (4-3-3): Pap – Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Zhelev – Cisotti (cpt.), Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Miguel Silva, S. Rus, Yabre, L. Panait, Gaitan
Absent: Lovric (accidentat)
Antrenor Dorinel Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu – Milanov, Gregorio, Politic
Rezerve: Răilean – Astrit, D. Iglesias, Ilic, Abdallah, P. Neagu, Bani, Dr. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar Ie, Cr. Costin
Absenți: –
Antrenor Zeljko Kopic

Stadion: Oțelul (Galați)
Arbitru: Szabolcs Kovacs / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

În urmă cu două luni, Dinamo reuşea să se impună în faţa Oţelului. Politic, Gnahore şi Abdallah marcau în victoria cu 3-1. Alb-roşiii au un palmares pozitiv în faţa moldovenilor. Au câştigat 35 dintre cele 56 de meciuri directe cu echipa din Galaţi.

Dorinel Munteanu le-a cerut sprijinul fanilor, care au venit în număr mare la stadion!

Dorinel Munteanu le-a cerut ajutorul fanilor la meciul cu Dinamo. Oţelul a obţinut a treia victorie în play-out-ul Ligii 1 din trei meciuri disputate.

Nu ştiu ce obiectiv are Dinamo, nici nu mă interesează echipa adversă, mă interesează randamentul jucătorilor noştri. Va fi un joc de care pe care, pentru că încă o dată, repet, cele trei puncte sunt cele mai importante pentru cele două echipe.

Trebuie să fim la capacitate maximă pentru că jucătorii noştri au făcut eforturi foarte mari, rezultatele nu mai trebuie să le repet, dar face parte din trecut. Ne gândim la prezent şi la ce avem de făcut pentru această echipă, pentru echipa oraşului, pentru suporterii noştri. M-aş bucura să vină suporterii Oţelului Galaţi la stadion să umple stadionul, pentru că am informaţii că s-au făcut tot felul de presiuni de pe la Bucureşti, de la suporterii echipei Dinamo, sau şefii galeriilor ca să cumpere cât mai multe bilete.

De aceea îmi doresc ca stadionul să se umple de suporterii echipei Oţelul, nu de suporterii echipei Dinamo. Cei de la Dinamo au locurile lor, cum am primit şi noi locurile noastre la meciul cu Dinamo, aşa că oţelarii să vină la stadion”, a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și