Închide meniul

Dinamo se pregăteşte de Liga 2. Cine va rămâne la echipă după retrogradare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 13:11

Dinamo se pregăteşte de Liga 2. Cine va rămâne la echipă după retrogradare

Dinamo se pregăteşte de Liga 2. Cine va rămâne la echipă după retrogradare

Gabi Torje, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo se pregăteşte de Liga 2, după ce echipa a retrogradat în eşalonul secund, la finalul unui baraj disputat cu U Cluj. Şefii clubului au transmis cine va rămâne la echipă după retrogradare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Dinamo va evolua în liga secundă din sezonul viitor, unii jucători şi-au exprimat dorinţa să continue la clubul din Ştefan cel Mare.

Dinamo se pregăteşte de Liga 2. Cine va rămâne la echipă după retrogradare

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o ruşine istorică, după ce au retrogradat în liga secundă. În 74 de ani de existenţă, Dinamo a evoluat doar în prima ligă, fiind al doilea cel mai titrat club din România.

Din lotul cu care Dinamo a retrogradat, şase jucători şi-au exprimat dorinţa de a rămâne la echipă: Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei şi Mihai Eşanu, anunţă Gsp.ro.

„Torje aşteaptă să-i spunem care ar fi condiţiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo. Grădinaru şi Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem şi noi. Tomozei va continua şi el, a semnat”, au comunicat şefii din Ştefan cel Mare pentru sursa menţionată mai sus.

Reclamă

Printre jucătorii care probabil vor rămâne se află şi Mihai Eşanu, portarul care nu a avut o evoluţie bună în partida retur cu U Cluj, de la Bucureşti.

„O situaţie deosebită este cea a lui Eşanu, portarul atât de acuzat după baraj, el a precizat că doreşte să rămână, să ajute, dar acest lucru va depinde de noul antrenor”, au mai declarat oficialii clubului.

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo

Giani Kiriţă ştie cum se poate rezolva criza financiară de la Dinamo. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a, iar fostul campion este de părere că fosta sa echipă ar trebui „să înceapă din Liga a 4-a”, ținând cont că datoriile clubului sunt foarte mari.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul meu de vedere, trebuie să fie totul curat la Dinamo, fără datorii. Plecat din Liga a 4-a și construit. Vine și stadionul, în trei ani de zile, din câte am înțeles. Poate stăm și noi trei ani și revenim cu echipa asta curată și cu stadionul nou. Cum ar fi? Eu așa o văd, e mult mai bine.

Dinamo n-o să moară niciodată, o să vedeți. Suntem atât de mulți în toată țara și peste hotare. Doar că oamenii ăștia vor ca totul să fie curat și transparent. Deciziile să le ia oamenii de fotbal. Nu cred că o să se divizeze suporterii, în niciun caz”, a declarat Giani Kiriţă, pentru Digisport.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

„Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și